forumnju z rachunkiemofertaNju dodatkowy - dziwna przypadłość

Nju dodatkowy - dziwna przypadłość

Nju dodatkowy - dziwna przypadłość (2016-11-11 20:49)

Cześć Wam

Mam dziwną przypadłość co do dodatkowego przeniesionego numeru a mianowicie... drugi numer często się... zacina i trzeba resetować telefon. Ostatnio raz w tygodniu mam tak że podczas rozmowy rozłącza mi rozmowę i.. szuka sieci, po restarcie telefonu i wpisaniu pinu wraca do normy. Zauważyłem jeszcze jedną rzecz że.. z numeru głównego na numer dodatkowy nie można się dodzwonić - numer niby wyłączony - a jest włączony. 
Uszkodzona karta ? czy to coś związane jest z "nju dodatkowy" ? zaczyna to być już trochę irytujące. Nie ma mowy o uszkodzonym aparacie bo rok czasu działał w sieci V i nie było żadnych tego typu akcji. 

Co robić ? pisać reklamację ?

Nju dodatkowy - dziwna przypadłość (2016-11-12 13:31)

Cześć
Sam korzystam z nju dodatkowy i nie miałem takich problemów. Jedynie po zmianie telefonu na zastępczy mam w/w problem z restartowaniem telefonu. Sprawdź najpierw telefon profilaktycznie, być może uległ jakiejś awarii. Problem z połączeniem z dodatkowym numerem zgłosiłbym, w moim przypadku nie ma problemów, a dość często dzwonię na dodatkowy.

odpowiedź

Nju dodatkowy - dziwna przypadłość | wiesio (12.11.2016, 13:31)

Cześć
Sam korzystam z nju dodatkowy i nie miałem takich problemów. Jedynie po zmianie telefonu na zastępczy mam w/w problem z restartowaniem telefonu. Sprawdź najpierw telefon profilaktycznie, być może uległ jakiejś awarii. Problem z połączeniem z dodatkowym numerem zgłosiłbym, w moim przypadku nie ma problemów, a dość często dzwonię na dodatkowy.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

226 gości i 0 zalogowanych użytkowników