forumnju z rachunkiemusługiPodział internetu pomiędzy dwa numery

Podział internetu pomiędzy dwa numery

Podział internetu pomiędzy dwa numery (2016-08-16 21:33)

Witam
Niedawno przeniosłem numer córki do mojego nju buzz jako dodatkowy. Czy istnieje możliwość przypisania limitu transferu do konkretnego numeru? Czy można np jakoś na sztywno podzielić, że każdy z numerów ma 50% z dostępnego limitu transferu?

Moja córka poszalała i w ciągu półtorej tygodnia zużyła 24 GB internetu :) Chętnie jakoś bym to uregulował i z moich 30GB zostawił sobie choć 10 :) Nie widzę jednak nigdzie takiej opcji.

Podział internetu pomiędzy dwa numery (2016-08-18 15:07)

Nie ma takiej możliwości. Pakiet danych jest wspólny. Jeśli chcesz mieć jakąś wiedzę na temat zużycia danych na 2 numerze, to w przypadku androida dość fajnie spisuje się aplikacja "My data manager". Jeśli zainstalowana jest na obu telefonach to można w niej ustawić wspólny pakiet danych i pokazuje zużycie z obu numerów oddzielnie, ew. można poustawiać powiadomienia dla różnych poziomów zużycia pakietu.

Podział internetu pomiędzy dwa numery (2024-10-07 07:31)

Jakiś czas temu podzieliłam dwóm synom internet bo jeden wykorzystywał wszystko teraz jednak niewidze możliwości przywrócenia całego 

~ela

odpowiedź

Podział internetu pomiędzy dwa numery | bufik (16.08.2016, 21:33)

Witam
Niedawno przeniosłem numer córki do mojego nju buzz jako dodatkowy. Czy istnieje możliwość przypisania limitu transferu do konkretnego numeru? Czy można np jakoś na sztywno podzielić, że każdy z numerów ma 50% z dostępnego limitu transferu?

Moja córka poszalała i w ciągu półtorej tygodnia zużyła 24 GB internetu :) Chętnie jakoś bym to uregulował i z moich 30GB zostawił sobie choć 10 :) Nie widzę jednak nigdzie takiej opcji.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

82 gości i 0 zalogowanych użytkowników