forumnju z rachunkiemofertaRezygnacja z podpisania umowy z nju.

Rezygnacja z podpisania umowy z nju.

Rezygnacja z podpisania umowy z nju. (2016-08-09 10:58)

Mam nr w orange. Dzwonila do mnie pani, przedstawila sie, podala nr. Mowila ze jak nie zarejestruje nr to przestanie być aktywny i zaproponowala przeniesienie nr do nju mobile z rachunkiem. Poczatkowo zgodzilam sie. Nie bylo jeszcze kuriera a ja sie rozmyslilam. Czytalam opinie. I jednak nie chce przenosic nr.. Jak moge to cofnac? Nic nie podpisalam jeszcZe,.probowala.m dzwonic na nr ktory mi podala pani przez tel ale nic.. Smsa tez nie dalo sie wyslac. Co moge zrobic? Chcialabym zeby ten kurier nie przyjezdzal bo. Sie rozmyslilam.

~ola.95.lll

Rezygnacja z podpisania umowy z nju. (2024-08-16 13:10)

wroclaw karwiany

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

~kacper

odpowiedź

Rezygnacja z podpisania umowy z nju. | ~ola.95.lll (09.08.2016, 10:58)

Mam nr w orange. Dzwonila do mnie pani, przedstawila sie, podala nr. Mowila ze jak nie zarejestruje nr to przestanie być aktywny i zaproponowala przeniesienie nr do nju mobile z rachunkiem. Poczatkowo zgodzilam sie. Nie bylo jeszcze kuriera a ja sie rozmyslilam. Czytalam opinie. I jednak nie chce przenosic nr.. Jak moge to cofnac? Nic nie podpisalam jeszcZe,.probowala.m dzwonic na nr ktory mi podala pani przez tel ale nic.. Smsa tez nie dalo sie wyslac. Co moge zrobic? Chcialabym zeby ten kurier nie przyjezdzal bo. Sie rozmyslilam.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

173 gości i 0 zalogowanych użytkowników