oszukujecie

oszukujecie (2016-05-14 08:02)

wczesniej problemy z smsami  ktore nie dochodza i 10 gb konczy sie po dwóch dniach gdzie internet z taka sama uzywalnoscia mam w play 2 gb na miesiac a teraz wolny internet prosze o wyjasnienie tej sprawy

~ola875

oszukujecie (2016-05-14 22:56)

też tak miałem zawsze tego samego dnia miesiąca kończył mi się internet :) dziwna ta sytuacja że nju potrafiło przewidzieć że np 11.01.2016 i 11.02.2016 itd skończy mi się internet :)

oszukujecie (2016-08-01 00:06)

mnie sie to rowniez zdazylo. Dodatkowo oszukuja rowniez na doladowaniach. W tym momencie na moim koncie ( przy doladowaniu za 30 zl ) - jest 24,16 . co oznacza ze bede musial wydac kolejne 10 zeby otrzymac darmowe doladowniia. Bardzo prosze wszystkich doswiadczajacych podobne problemy z ta siecia ( dotyczace internetu lub tez kwot doladowywanych na konto ) aby podpisali sie pod watkiem. Jak zbierze sie nas wystarczajaco duzo, osobiscie chetnie podejme jakies dzialania zgloszenia sprawy do UOKiK. 

oszukujecie (2016-08-01 19:15)

tez mam takie przypadki z dołądowaniem,,,doładowałam za 40 aby miec rozmowy i sms....okres rozliczenioey konczy sie 13 -tego,,,dzisiaj skończyły mis ie płatne rozmowy wiec powinnam miec darmowe na krajówki,,,a tu słysze inf...ze nie posiadam srodków na wykonywanie połaczeń.....to juz kolejny raz kiedy zabieraja darmowe minuty w pakiecie miesio......

~nick111

oszukujecie (2016-08-01 22:15)

<span >ja mam problemy z usługą "nju w EU". Wybrałem usługę, dostałem potwierdzenie sms'em a płacę po normalnych stawkach. A sms'y z cenami w roamingu przychodzą z kosmosu. Cennik swoją drogą a kasują zupełnie inaczej :-)

~rafal

odpowiedź

oszukujecie | mateusz2 (01.08.2016, 00:06)

mnie sie to rowniez zdazylo. Dodatkowo oszukuja rowniez na doladowaniach. W tym momencie na moim koncie ( przy doladowaniu za 30 zl ) - jest 24,16 . co oznacza ze bede musial wydac kolejne 10 zeby otrzymac darmowe doladowniia. Bardzo prosze wszystkich doswiadczajacych podobne problemy z ta siecia ( dotyczace internetu lub tez kwot doladowywanych na konto ) aby podpisali sie pod watkiem. Jak zbierze sie nas wystarczajaco duzo, osobiscie chetnie podejme jakies dzialania zgloszenia sprawy do UOKiK. 
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

47 gości i 1 zalogowanych użytkowników