forumnju z rachunkiemofertaPrzeniesienie dwóch numerów

Przeniesienie dwóch numerów

Przeniesienie dwóch numerów (2016-03-29 22:10)

Witam
Czy jest możliwość przeniesienia równocześnie dwóch numerów telefonów w parze, czyli pierwszy jako główny w taryfie "jeden na wszystko" a drugi jako nju dodatkowy?

~stefun

Przeniesienie dwóch numerów (2016-04-01 09:26)

Nie ma, jak przenosiłem swoje 2 to niestety trzeba było po kolei. Jeśli przenosisz numery abonamentowe to chyba najszybsza metodą jest przeniesienie pierwszego z jednoczesną zmianą drugiego na ofertę na kartę. Wtedy po uruchomieniu głównego numeru, dodatkowy możesz przenieść w kilka dni.

Przeniesienie dwóch numerów (2016-04-01 14:23)

Dzięki za informacje. Pewnie tak trzeba będzie zrobić bo innego wyjścia nie widzę. Dzięki 

~stefun

Przeniesienie dwóch numerów (2016-05-17 22:14)

<span >Do września mam umowę i już wiem żę przejdę do nju,moje pytanie jest takie-kiedy mogę to zrobić żeby nie płacić 2 abonamentów ? Teoretycznie na 3-mce przed czyli w czerwcu mółbym już przenieść się do nju ale wtedy chyba płacę i tu i tu zgadza się ?
<span >Dodam tylko że jeden nr.mam w nju na kartę a drugi chcę przenieść z play (umowa do września) i wybrać ofertę tandem.

Przeniesienie dwóch numerów (2016-05-20 14:08)

Możesz zlecić przeniesienie numeru nawet już, z zachowaniem okresu podstawowego umowy. Dostaniesz umowę i kartę z nju tymczasowym - jeśli nie będziesz korzystał, nie zapłacisz nic. Dopiero po przeniesieniu numeru aktywuje się wybrana przy podpisywaniu umowy oferta i zaczynają się opłaty.

odpowiedź

Przeniesienie dwóch numerów | ~stefun (29.03.2016, 22:10)

Witam
Czy jest możliwość przeniesienia równocześnie dwóch numerów telefonów w parze, czyli pierwszy jako główny w taryfie "jeden na wszystko" a drugi jako nju dodatkowy?
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

33 gości i 0 zalogowanych użytkowników