forumnju z rachunkiemofertaPrzeniesienie dwóch numerów

Przeniesienie dwóch numerów

Przeniesienie dwóch numerów (2016-03-29 22:10)

Witam
Czy jest możliwość przeniesienia równocześnie dwóch numerów telefonów w parze, czyli pierwszy jako główny w taryfie "jeden na wszystko" a drugi jako nju dodatkowy?

~stefun

Przeniesienie dwóch numerów (2016-04-01 09:26)

Nie ma, jak przenosiłem swoje 2 to niestety trzeba było po kolei. Jeśli przenosisz numery abonamentowe to chyba najszybsza metodą jest przeniesienie pierwszego z jednoczesną zmianą drugiego na ofertę na kartę. Wtedy po uruchomieniu głównego numeru, dodatkowy możesz przenieść w kilka dni.

Przeniesienie dwóch numerów (2016-04-01 14:23)

Dzięki za informacje. Pewnie tak trzeba będzie zrobić bo innego wyjścia nie widzę. Dzięki 

~stefun

Przeniesienie dwóch numerów (2016-05-17 22:14)

<span >Do września mam umowę i już wiem żę przejdę do nju,moje pytanie jest takie-kiedy mogę to zrobić żeby nie płacić 2 abonamentów ? Teoretycznie na 3-mce przed czyli w czerwcu mółbym już przenieść się do nju ale wtedy chyba płacę i tu i tu zgadza się ?
<span >Dodam tylko że jeden nr.mam w nju na kartę a drugi chcę przenieść z play (umowa do września) i wybrać ofertę tandem.

Przeniesienie dwóch numerów (2016-05-20 14:08)

Możesz zlecić przeniesienie numeru nawet już, z zachowaniem okresu podstawowego umowy. Dostaniesz umowę i kartę z nju tymczasowym - jeśli nie będziesz korzystał, nie zapłacisz nic. Dopiero po przeniesieniu numeru aktywuje się wybrana przy podpisywaniu umowy oferta i zaczynają się opłaty.

odpowiedź

Przeniesienie dwóch numerów | ~stefun (01.04.2016, 14:23)

Dzięki za informacje. Pewnie tak trzeba będzie zrobić bo innego wyjścia nie widzę. Dzięki 
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

26 gości i 0 zalogowanych użytkowników