forumnju na kartęofertaAdres dostawy przesyłki

Adres dostawy przesyłki

Adres dostawy przesyłki (2016-03-02 14:31)

Czy i jak można zmienić adres dostawy zamówionej karty SIM? Zamówienie już zostało złożone.

~musk

Adres dostawy przesyłki (2016-03-02 15:47)

Nie wiem czy taka możliwość w ogóle istnieje.
Ci którzy próbowali zmieniać adres potem i tak narzekali, że przesyłka przyszła na ten adres podany pierwotnie, więc zmiana nie została w systemie zatwierdzona.

Nie wiem czy może nie prościej byłoby anulowanie obecnego zamówienia ale czy i kiedy zostanie ono anulowane w systemie to też nie wiadomo.

Musisz liczyć się z tym, że przez najbliższy czas może nie być możliwości na ponowne złożenie zamówienia.

Dzwoń do BOK i poproś o połączenie ze sklepem, który realizuje zamówienia ale nie masz 100% gwarancji, nawet po potwierdzeniu konsultanta, że sprawa zakończy się szczęśliwie.

odpowiedź

Adres dostawy przesyłki | nju_klient (02.03.2016, 15:47)

Nie wiem czy taka możliwość w ogóle istnieje.
Ci którzy próbowali zmieniać adres potem i tak narzekali, że przesyłka przyszła na ten adres podany pierwotnie, więc zmiana nie została w systemie zatwierdzona.

Nie wiem czy może nie prościej byłoby anulowanie obecnego zamówienia ale czy i kiedy zostanie ono anulowane w systemie to też nie wiadomo.

Musisz liczyć się z tym, że przez najbliższy czas może nie być możliwości na ponowne złożenie zamówienia.

Dzwoń do BOK i poproś o połączenie ze sklepem, który realizuje zamówienia ale nie masz 100% gwarancji, nawet po potwierdzeniu konsultanta, że sprawa zakończy się szczęśliwie.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

79 gości i 0 zalogowanych użytkowników