forumnju z rachunkiemofertaIle trwa przejście z nju na kartę na nju buzz?

Ile trwa przejście z nju na kartę na nju buzz?

Ile trwa przejście z nju na kartę na nju buzz? (2015-10-19 16:10)

15 października złożyłem wniosek o przejście na nju z rachunkiem. następnego dnia status zamówienia zmienił się na :

<font color="#5c5c5c">przekazane</font>
<font color="#5c5c5c">Status ten oznacza, że rozpoczęliśmy kompletowanie Twojego zamówienia do wysyłki.</font>
<font color="#5c5c5c">
</font>
<font color="#5c5c5c">I tak do tej pory. Rozumiem, że był weekend i tak dalej, ale spodziewałem się szybszego działania. Mógłby ktoś ze swojego doświadczenia poinformować ile to trwa?</font>
<font color="#5c5c5c">
</font>
<font color="#5c5c5c">i pytanie drugie. Co dzieje się z niewykorzystanymi środkami z nju na kartę po przejściu na nju z rachunkiem?</font>

odpowiedź

Ile trwa przejście z nju na kartę na nju buzz? | luqas (19.10.2015, 16:10)

15 października złożyłem wniosek o przejście na nju z rachunkiem. następnego dnia status zamówienia zmienił się na :

<font color="#5c5c5c">przekazane</font>
<font color="#5c5c5c">Status ten oznacza, że rozpoczęliśmy kompletowanie Twojego zamówienia do wysyłki.</font>
<font color="#5c5c5c">
</font>
<font color="#5c5c5c">I tak do tej pory. Rozumiem, że był weekend i tak dalej, ale spodziewałem się szybszego działania. Mógłby ktoś ze swojego doświadczenia poinformować ile to trwa?</font>
<font color="#5c5c5c">
</font>
<font color="#5c5c5c">i pytanie drugie. Co dzieje się z niewykorzystanymi środkami z nju na kartę po przejściu na nju z rachunkiem?</font>
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

26 gości i 0 zalogowanych użytkowników

Komunikat o cookies