forumnju z rachunkiemofertaJakie dokumenty potrzebne przy przenoszeniu nr do NJU z rachunkiem?

Jakie dokumenty potrzebne przy przenoszeniu nr do NJU z rachunkiem?

Jakie dokumenty potrzebne przy przenoszeniu nr do NJU z rachunkiem? (2015-10-05 08:40)

Witam! 
Chcę przenieść swój nr z T-mobile. W nocy rozwiązała się moja umowa, od dzisiaj mam T-mobile na kartę. Jeszcze tylko muszę przenieść z firmy na osobę prywatną i migruję do Was. Jakie dokumenty będę potrzebowała? Czy potrzebne jestzaświadczenie o zatrudnieniu lub coś w tym rodzaju? 

~ona1981

Jakie dokumenty potrzebne przy przenoszeniu nr do NJU z rachunkiem? (2015-10-05 08:42)

Dodam tylko, że pod koniec m-ca przeniosę jeszcze jeden nr z T-mobile ;) 

~ona1981

Jakie dokumenty potrzebne przy przenoszeniu nr do NJU z rachunkiem? (2015-10-05 21:19)

do mnie nie migrujesz, więc nie wiem dlaczego piszesz "Was". Tutaj nie ma oficjalnego kontaktu z pracownikami Nju, co najwyżej możesz pisać do innych użytkowników Nju takich jak Ty. Jeśli ktoś z pracowników to czyta to i tak oficjalnie Tobie nie odpisze.

Zamówienie na Nju składasz samodzielnie przez internet do podpisania umowy potrzebujesz dowód osobisty. Jeśli figurujesz na listach dłużników itp. to w najgorszym wypadku Twój wniosek zostanie odrzucony i zwyczajnie nie przyjedzie kurier.

odpowiedź

Jakie dokumenty potrzebne przy przenoszeniu nr do NJU z rachunkiem? | ~ona1981 (05.10.2015, 08:40)

Witam! 
Chcę przenieść swój nr z T-mobile. W nocy rozwiązała się moja umowa, od dzisiaj mam T-mobile na kartę. Jeszcze tylko muszę przenieść z firmy na osobę prywatną i migruję do Was. Jakie dokumenty będę potrzebowała? Czy potrzebne jestzaświadczenie o zatrudnieniu lub coś w tym rodzaju? 
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

119 gości i 0 zalogowanych użytkowników