forumnju na kartęusługiTransfer danych Miesio19

Transfer danych Miesio19

Transfer danych Miesio19 (2015-09-18 12:40)

Witam W ostatnich miesiącach otrzymuję informację, ze wykorzystałem transfer za 19 zł i dalej mogę korzystać do 3 GB... (kasa oczywiście ściągnięta) Niestety w wynikach na stronie nie ma ani 1 Mb ściągniętego w ciągu całego miesiąca. pisałem zapytanie przez formularz ale cisza nawet nie podjęli tematu. poczekam do końca miesiąca  przenoszę numer i zgłoszę do odpowiedniego urzędu.

Transfer danych Miesio19 (2015-09-18 16:26)

Mam pod swoją pieczą numer na kartę i tam choć transfer był to wg spisu połączeń nie było żadnego transferu, więc spisem połączeń się nie sugeruj.
Sam powinieneś wiedzieć, czy masz włączony transfer danych i korzystasz z netu, czy też nie.

Wystarczyło, że pobrałeś tylko 100MB i za to zgodnie z cennikiem naliczyło Ci 19zł, a teraz dodatkowy transfer, aż do limitu 3GB masz gratis, oczywiście do końca Twojego 30-dniowego okresu rozliczeniowego.

Zapewne traktują to jako reklamację, więc mają 30 dni na odpowiedź.

odpowiedź

Transfer danych Miesio19 | nju_klient (18.09.2015, 16:26)

Mam pod swoją pieczą numer na kartę i tam choć transfer był to wg spisu połączeń nie było żadnego transferu, więc spisem połączeń się nie sugeruj.
Sam powinieneś wiedzieć, czy masz włączony transfer danych i korzystasz z netu, czy też nie.

Wystarczyło, że pobrałeś tylko 100MB i za to zgodnie z cennikiem naliczyło Ci 19zł, a teraz dodatkowy transfer, aż do limitu 3GB masz gratis, oczywiście do końca Twojego 30-dniowego okresu rozliczeniowego.

Zapewne traktują to jako reklamację, więc mają 30 dni na odpowiedź.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

44 gości i 0 zalogowanych użytkowników

Komunikat o cookies