profil na forum

nick
tonerydlafirm.pl
nowicjusz

moje ostatnie

Ręczny wybór 2g 3g 4g iphone ios8

(2015-02-03 00:14 w wątku Ręczny wybór 2g 3g 4g iphone ios8)

to jest odpowiedź na post:

Tak, ale chyba nie jestes ma bierzaco. W ios8 mozna wybierac miedzy 2g/3g/4g pod warunkiem, ze operator takie ustawienia sieciowe udostepni.

Szczerze to wątpię, aby się pojawiło, bo w sumie po co, skoro 4G ma coraz większy zasięg...

ta odpowiedź była przydatna
dla 0 osób

Ręczny wybór 2g 3g 4g iphone ios8

(2015-02-03 00:13 w wątku Ręczny wybór 2g 3g 4g iphone ios8)

to jest odpowiedź na post:

Wtf? Co to za jakies blokady moderatora? Beda te ustawienia czy nie?

To jakiś bot wysyła syf na forum i moderator go blokuje.

dla 0 osób

FaceTime iPhone 5s czy jest płatny w nju

(2015-02-03 00:04 w wątku FaceTime iPhone 5s czy jest płatny w nju )

Facetime korzysta ze zwykłego internetu, najpierw próbuje po WiFi, jeśli jest dostępne, a jak nie, to z pakietu danych operatora. Jeśli nie chcesz, to możesz wyłączyć w ustawieniach usługę Facetime, albo w ustawieniach sieci komórkowej zablokować możliwość korzystania z sieci komórkowej przez Facetime, ew. inne aplikacje, jeśli nie chcesz, aby generowały koszta.

dla 0 osób

Fatalna jakość obsługi klienta

(2015-02-02 23:57 w wątku Fatalna jakość obsługi klienta)

Współczuję, ale tak to jest z operatorem wirtualnym. Dlatego ja mam telefon w Orange i nigdzie się nie wybieram. Fakt, jest trochę drożej, ale mogę zadzwonić o każdej porze i zawsze jakaś żywa osoba tam pomoże :-)
Widzę na forum, że wiele osób ma podobny problem, że po założeniu blokady, trzeba długo czekać. Warto sobie ustawić e-fakturę na maila, wtedy łatwiej pamiętać o przelewie.

dla 2 osób

Karta SIM

(2015-02-02 23:52 w wątku Karta SIM)

Spróbuj na formularzu podać jako przyczynę - samoistne uszkodzenie karty i prośbę o zdjęcie opłaty, może to uwzględnią. 3mam kciuki!

dla 0 osób