Masz abonament, na kartę lub internet mobilny ?
Masz subskrypcję lub światłowód ?
to jest odpowiedź na post:
Aplikacja na ios NIJU kiedy bedziedzie dostępna??????
Obecnie funkcjonująca wersja aplikacji mobilnej nju dla Androida to
nakładka, która łączy się z lekko odmienioną, okrojoną i responsywną
wersją portalu www.njumobile.pl dla zalogowanych użytkowników. Naprawdę
niema wielkiej szkody dla osób korzystających z systemu iOS. Cała
funkcjonalność zapewni im Safari, gdy za jej pomocą zalogują się przez
stronę.
A tak między słowami: jeżeli już ktoś podnosi swój status
społeczny przez zakup/użytkowanie telefonu od Apple, może przecież
(albo nawet powinien) wybrać mniej budżetowego operatora ;o)
Pytanie może powielone ale nikt nie odpowiedział tylko każdy cwaniak do legendy odsyła bo pewnie sam nie wie o co chodzi.
DLACZEGO połaczenia z ALL (Jeden na wszystko) są płatne?
To nie jest cwaniactwo. W szkolę nie uczyli, że czytanie (zwłaszcza map) zaczyna się od legendy!
Do mnie w te-debile też dzwonią z tego numeru i się rozłączają. Czekam na naganiacza bo lubię sobie z nimi pogadać. Gdyby wiedział jakim jestem gawędziarzem to chyba by nie zadzwonił. Kiedyś zająłem mu prawie 10 minut i w końcu powiedział, że zmieni pracę.
Spróbuj swoich sił jako psychoterapeuta dla telemarketerów... ;)
Rozwiązaniem Twojego problemu może okazać się usługa Wi-Fi Calling. Podstawowym warunkiem, aby te rozwiązanie spełniło Twoje oczekiwanie, to stabilny dostęp do Internetu i przede wszystkim zasięg własnej sieci Wi-Fi po całym domu.
Więcej o usługę znajdziesz pod tym adresem:
https://www.njumobile.pl/oferta/wificalling
Obecnie funkcjonująca wersja aplikacji mobilnej nju dla Androida to nakładka, która łączy się z lekko odmienioną, okrojoną i responsywną wersją portalu www.njumobile.pl dla zalogowanych użytkowników. Naprawdę niema wielkiej szkody dla osób korzystających z systemu iOS. Cała funkcjonalność zapewni im Safari, gdy za jej pomocą zalogują się przez stronę.
A tak między słowami: jeżeli już ktoś podnosi swój status społeczny przez zakup/użytkowanie telefonu od Apple, może przecież (albo nawet powinien) wybrać mniej budżetowego operatora ;o)