Masz abonament, na kartę lub internet mobilny ?
Masz subskrypcję lub światłowód ?
Jeśli to będzie twoja pierwsza faktura to do 19.01.2014 bedziesz rozliczany cennikiem 0,9 i 0,19. A od początku nowego okresu rozliczeniowego tj. od 20.01.2014 zostanie włączona usługa NJU buzzz i wtedy będzie to 9 zł nie więcej niż 29.
Usługa jest dostępna tylko dla NJU buzzz. Ja wysłałem sms na wspomniany już numer i natychmiast usługa się aktywowała. Przeczytajcie regulamin.
Jestem w nju buzzz. Wczoraj aktywowałem "19" Wszystko przeszło bez najmniejszych problemów.
Tak, jest coś takiego w usługach. Blokada SMS MO i MT oraz MMS MO i MT.
Z tym okresem rozliczeniowym to jest tak, że nju ma kilkanaście okresów rozliczeniowych i pod hasłem " okres rozliczeniowy " nie jest tak jak się mnie wydawało, od momentu włączenia telefonu do powiedzmy 30 dni użytkowania z usług. I więc . Jeśli ja "podłączyłem " telefon 15 października to okres rozliczeniowy zakończył się 18 października. Dziwne troche mnie się to wydawało ale jakoś to przeżyłem. Jeśli spotkacie się z określeniem " usługa będzie włączona w nowym okresie rozliczeniowy" to pytajcie co mają na myśli? Czyj to okres rozliczeniowy?. Mój czy wasz?