forumnju z rachunkiemofertaPrzeniosłem nr z NJu do Virgin i nie można się do mnie dodzwonić.

Przeniosłem nr z NJu do Virgin i nie można się do mnie dodzwonić.

Przeniosłem nr z NJu do Virgin i nie można się do mnie dodzwonić. (2015-07-13 12:55)

Przeniosłem numer do Virgin w dniu dzisiejszym. NIe można się do mnie dodzwonić, nie dochodzą tez sms-y. Ja mogę dzwonić i wysyłać sms-y.  Mogą Państwo sprawdzić czy u Was wszystko w porządku z przeniesieniem. Na forum przeczytałem że inni operatorzy mogli nie dosatć powiadomienia i stad te problemy.

Przeniosłem nr z NJu do Virgin i nie można się do mnie dodzwonić. (2015-11-17 16:15)

Wykonaj z numeru już przeniesionego VIRGIN jakieś połączenie do znajomego,Mamy itd które trwa powyżej 5 sekund. Wtedy uaktywni Ci się numer :-) na przychodzące. 

odpowiedź

Przeniosłem nr z NJu do Virgin i nie można się do mnie dodzwonić. | lysyn (13.07.2015, 12:55)

Przeniosłem numer do Virgin w dniu dzisiejszym. NIe można się do mnie dodzwonić, nie dochodzą tez sms-y. Ja mogę dzwonić i wysyłać sms-y.  Mogą Państwo sprawdzić czy u Was wszystko w porządku z przeniesieniem. Na forum przeczytałem że inni operatorzy mogli nie dosatć powiadomienia i stad te problemy.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

155 gości i 0 zalogowanych użytkowników