Masz abonament, na kartę lub internet mobilny ?
przejdź do kontana njumobile.pl
Masz subskrypcję lub światłowód ?
przejdź do kontana nju.pl
Od trzech dni nie mogę korzystać z usług sieci, nie działają połączenia ani smsy. Awaria orange została podobno usunięta z możliwością wystąpienia jakiś małych problemów - ile mam czekać na rozwiązanie mojego "małego problemu"?
to jest odpowiedź na post:
Od trzech dni nie mogę korzystać z usług sieci, nie działają połączenia ani smsy. Awaria orange została podobno usunięta z możliwością wystąpienia jakiś małych problemów - ile mam czekać na rozwiązanie mojego "małego problemu"? <div>
</div><div></div><div>I jak tam? Naprawili już?</div>
ile mam czekać na rozwiązanie mojego "małego problemu"?
Zapytaj w BOK - forumowicze tego nie odgadną
Zapytaj w BOK - forumowicze tego nie odgadną<div>
</div><div></div><div>Zapraszam na forum Orange (nju to tylko marka Orange właśnie). Tam "forumowicze" potrafią wiele rzeczy odgadnąć i pomóc.</div><div>I nawet nie zgłaszają do moderacji postów krytycznych wobec dostawcy usług...</div><div>Może to dlatego, że forum jest dostępne dla osób zarejestrowanych. Ale to już wybór nju... żeby tu był taki muł...</div><div>nju nie ma własnej sieci BTS-ów i problemy z działaniem sieci to problemy z siecią Orange.</div><div></div>
U mnie - Łowicz i okolice to samo, sieć nie działa i przez to nie działają smsy, internet, a połączenia to tragedia. Nadal nic nie jest poprawione, a dzieje się tak od dwóch dni.
Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.
135 gości i 0 zalogowanych użytkowników