Masz abonament, na kartę lub internet mobilny ?
przejdź do kontana njumobile.pl
Masz subskrypcję lub światłowód ?
przejdź do kontana nju.pl
Mam ten sam problem. Nie mogę doładować telefonu... Napisałem do biura obsługi, ale CISZA...
Mam to samo od wczoraj. Tragedia, pozostaje się przenieść.
Piszę już po raz drugi. Moje odpowiedzi są usuwane !!!! Trzy dni nie mogę doładować konta. Wysyłałem przez <span >formularz kontaktowy nawet numery zdrapek. Brak reakcji.<span >Żenada.
Nadal mam problem z elektronicznym doladowaniem telefonu. Przy doladowaniu przez strone njumobile.pl pojawia sie info "Uwaga. Nie mozna doladowac tego numeru". Probowalem tez doladowania bezposrednio przez konto w mBanku ktore realizuje Bluemedia. Przelew wyszedl i po kilku dniach wrocil. Wyglada na to ze jest jakis problem lecz nie wiadomo gdzie. Dodam ze doladowanie 14 cyfrowym kodem dziala... Obsluga njumobile nie potrafi uporac sie z tematem od dwoch tygodni... Czy ktos z Was rowniez nie moze wykonac doladowania przez internet ?
Ja rowniez nie moge doladowac konta przez internet, wyswietla sie komunikat że numer nie moze byc doladowany bo jest nie aktywny, jak jest nie aktywny? Przenioslam sie ponad miesiac temu z plusa do nju na kartę. Juz wyslalam formularz zgloszeniowy. Zrobcie cos z tym inaczej bede musiała zrezygnowac z nju.
Witam. Ja mam dokładnie taki sam problem: "Uwaga. Nie mozna doladowac tego numeru" i w żaden sposób nie mogę elektronicznie doładować telefonu (przelew, przez stronę nju, stronę banku).
Mam tez ten sam problem nie moge doladowac telefonu poniewaz pokazuje mi ze numer moj nie istnieje w sieci - a chcialam nadmienic ze przenioslam sie do Nju rok temu wiec jak to jest mozliwe ???
to jest odpowiedź na post:
Wize ze nie jestem sama z tym problemem - a znowu dodzwonic sie do jakiegos operatora to jak wygrana w toto-lotka czy ktos wogole panuje nad tym ????
Konto mozna doladowac poprzez kupon kupiony na stacji - zaryzykowalem 10 pln na kod do Orange (na wydruku jest rowniez opis dla nju mobile) i tak dziala. Inne sposoby nie.Sposob na rozruszanie numeru....
Ja tez doładowałam kodem, ale dzwonili dzisiaj do mnie z orange z odpowiedzia na moje zgłoszenie powiedzieli że postarają się naprawić ten problem tylko nie wiedzą jak długo to moze potrwać
Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.
135 gości i 0 zalogowanych użytkowników