forumnju na kartęofertaDLaczego nie mogę doładować konta.

DLaczego nie mogę doładować konta.

DLaczego nie mogę doładować konta. (2015-10-23 09:32)

Mam ten sam problem. Nie mogę doładować telefonu... Napisałem do biura obsługi, ale CISZA...

DLaczego nie mogę doładować konta. (2015-10-28 17:00)

Mam to samo od wczoraj. Tragedia, pozostaje się przenieść.

~ziomek

DLaczego nie mogę doładować konta. (2015-10-29 09:46)

Piszę już po raz drugi. Moje odpowiedzi są usuwane !!!! Trzy dni nie mogę doładować konta. Wysyłałem przez <span >formularz kontaktowy nawet numery zdrapek. Brak reakcji.
<span >Żenada.

~nixxon

DLaczego nie mogę doładować konta. (2015-11-02 12:04)

Nadal mam problem z elektronicznym doladowaniem telefonu. Przy doladowaniu przez strone njumobile.pl pojawia sie info "Uwaga. Nie mozna doladowac tego numeru". Probowalem tez doladowania bezposrednio przez konto w mBanku ktore realizuje Bluemedia. Przelew wyszedl i po kilku dniach wrocil. Wyglada na to ze jest jakis problem lecz nie wiadomo gdzie. Dodam ze doladowanie 14 cyfrowym kodem dziala... Obsluga njumobile nie potrafi uporac sie z tematem od dwoch tygodni... Czy ktos z Was rowniez nie moze wykonac doladowania przez internet ?

DLaczego nie mogę doładować konta. (2015-11-09 09:32)

Ja rowniez nie moge doladowac konta przez internet, wyswietla sie komunikat że numer nie moze byc doladowany bo jest nie aktywny, jak jest nie aktywny? Przenioslam sie ponad miesiac temu z plusa do nju na kartę.  Juz wyslalam formularz zgloszeniowy. Zrobcie cos z tym inaczej bede musiała zrezygnowac z nju.

DLaczego nie mogę doładować konta. (2015-11-13 12:31)

Witam.
 Ja mam dokładnie taki sam problem:  "Uwaga. Nie mozna doladowac tego numeru" i w żaden sposób nie mogę elektronicznie doładować telefonu (przelew, przez stronę nju, stronę banku).

~zbyszek

DLaczego nie mogę doładować konta. (2015-11-14 09:07)

Mam  tez  ten sam  problem nie  moge  doladowac    telefonu poniewaz  pokazuje  mi   ze numer moj  nie istnieje w  sieci  - a chcialam  nadmienic  ze przenioslam  sie  do Nju rok  temu  wiec jak  to jest mozliwe ???

[edytowane przez dana o 09:08 w dniu 2015-11-14]

DLaczego nie mogę doładować konta. (2015-11-14 09:10)

to jest odpowiedź na post:

Witam.
 Ja mam dokładnie taki sam problem:  "Uwaga. Nie mozna doladowac tego numeru" i w żaden sposób nie mogę elektronicznie doładować telefonu (przelew, przez stronę nju, stronę banku).

Wize    ze nie  jestem  sama  z tym problemem - a znowu  dodzwonic  sie   do  jakiegos  operatora  to    jak  wygrana  w  toto-lotka   czy  ktos  wogole  panuje  nad  tym ????

DLaczego nie mogę doładować konta. (2015-11-15 14:56)

Konto mozna doladowac poprzez kupon kupiony na stacji - zaryzykowalem 10 pln na kod do Orange (na wydruku jest rowniez opis dla nju mobile) i tak dziala. Inne sposoby nie.Sposob na rozruszanie numeru....

DLaczego nie mogę doładować konta. (2015-11-17 12:24)

Ja tez doładowałam kodem, ale dzwonili dzisiaj do mnie z orange z odpowiedzia na moje zgłoszenie powiedzieli że postarają się naprawić ten problem tylko nie wiedzą jak długo to moze potrwać

~inka1

odpowiedź

DLaczego nie mogę doładować konta. | ~gość1375630479332 (04.08.2013, 17:34)

Mam dwa doładowania po 5zł i nie moge ich doładować bo pisze: Nastąpił błąd w doładowaniu Prosimy powtórz próbę
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

135 gości i 0 zalogowanych użytkowników

Komunikat o cookies