forumnju na kartęofertaBłędny stan konta

Błędny stan konta

Błędny stan konta (2024-10-21 14:22)

<div>Nie dawno przeniosłem numer do NJU na kartę. Numer doładowany kwotą 20zł po dzisiejszych dwóch rozmowach  (łącznie za 0,30zł) w zakładce moje konto widzę stan konta 10,42zł, a po dwóch godzinach 10,35zł</div><div>Karta SIM nie podłączona do internetu.
</div>

Błędny stan konta (2024-10-25 08:34)

to jest odpowiedź na post:

Nie dawno przeniosłem numer do NJU na kartę. Numer doładowany kwotą 20zł po dzisiejszych dwóch rozmowach  (łącznie za 0,30zł) w zakładce moje konto widzę stan konta 10,42zł, a po dwóch godzinach 10,35zł
Karta SIM nie podłączona do internetu.

Każda karta sim jest podłączona do internetu , nawet jak masz wyłączoną transmisje danych

~gość1729838056301

Błędny stan konta (2024-10-25 09:16)

Sprawdz stan konta jeszcze w inny sposób :  Sprawdzenie konta 

~gość1729838056301

Błędny stan konta (2024-10-28 11:28)

<div>Stan konta sprawdzany również przez kod *127*1# zwracał błędny stan.</div><div>Karta SIM jest w telefonie bez możliwości łączenia z internetem.</div><div>
</div><div>Po jakimś czasie stan konta wzrósł samoistnie do ponad 19 zł i w tej chwili jest prawidłowy.
</div><div>"Rozpatrzona" reklamacja przyznała, że wyświetlany stan konta był błędny, ale już jest ok. Bez wyjaśnienia sytuacji.</div><div>Generalnie sposób zarządzania numerem pozostawia wiele do życzenia. Przygoda z NJU będzie raczej krótka.
</div>

~krzysztof21

odpowiedź

Błędny stan konta | ~krzysztof21 (28.10.2024, 11:28)

<div>Stan konta sprawdzany również przez kod *127*1# zwracał błędny stan.</div><div>Karta SIM jest w telefonie bez możliwości łączenia z internetem.</div><div>
</div><div>Po jakimś czasie stan konta wzrósł samoistnie do ponad 19 zł i w tej chwili jest prawidłowy.
</div><div>"Rozpatrzona" reklamacja przyznała, że wyświetlany stan konta był błędny, ale już jest ok. Bez wyjaśnienia sytuacji.</div><div>Generalnie sposób zarządzania numerem pozostawia wiele do życzenia. Przygoda z NJU będzie raczej krótka.
</div>
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

82 gości i 0 zalogowanych użytkowników