forumnju z rachunkiemofertaZmiana dodatkowego internetu na dodatkowy numer w nju

Zmiana dodatkowego internetu na dodatkowy numer w nju

Zmiana dodatkowego internetu na dodatkowy numer w nju (2024-08-31 11:31)

Dzień dobry, 

W chwili obecnej do mojego abonamentu nju mam dokupiony dodatkowy internet za który dopłacam 19 pln. W związku z tym, że tego internetu razem z moim głównym numerem jest tak dużo (240 GB) to zastanawiam się czy można zmienić ten dodatkowy internet na dodatkowy numer w nju za który płaciłbym 9 pln i wtedy miałbym łącznie 180 GB internetu. 
Czy jedyną metodą aby dokonać takiej zmiany jest wypowiedzenie umowy na ten dodatkowy numer internetowy i podpisanie umowy na nowy dodatkowy numer w ramach konta głównego czy można jednak to trochę szybciej bez tych formalności dokonać?

Pozdrawiam

Zmiana dodatkowego internetu na dodatkowy numer w nju (2024-08-31 15:44)

to jest odpowiedź na post:

Czy jedyną metodą aby dokonać takiej zmiany jest wypowiedzenie umowy na ten dodatkowy numer internetowy i podpisanie umowy na nowy dodatkowy numer w ramach konta głównego czy można jednak to trochę szybciej bez tych formalności dokonać?

Sprawdź  czy n liście usług dla tego numeru masz możliwość zmiany na "nju dodatkowy", pewnie nie bo to nju i tu nic nie może być zbyt proste...
Wtedy pozostaje przeniesienie tego numeru internetowego do usługi na kartę i ponowne zawarcie umowy tym razem na numer dodatkowy.
Jeżeli ci nie zależy na tym konkretnym numerze to najszybciej będzie niestety tak jak sam to opisałeś. Wtedy możesz już brać nowy numer a stary internetowy wypowiedzieć... Najwyżej zapłacisz nieco więcej przez jeden miesiąc.

~gość1725111897405

odpowiedź

Zmiana dodatkowego internetu na dodatkowy numer w nju | gość1725096688544 (31.08.2024, 11:31)

Dzień dobry, 

W chwili obecnej do mojego abonamentu nju mam dokupiony dodatkowy internet za który dopłacam 19 pln. W związku z tym, że tego internetu razem z moim głównym numerem jest tak dużo (240 GB) to zastanawiam się czy można zmienić ten dodatkowy internet na dodatkowy numer w nju za który płaciłbym 9 pln i wtedy miałbym łącznie 180 GB internetu. 

Pozdrawiam
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

192 gości i 0 zalogowanych użytkowników