forumnju z rachunkiemofertaPakiet Roamingowy 10 GB

Pakiet Roamingowy 10 GB

Pakiet Roamingowy 10 GB (2024-01-28 17:11)

To nie jest tak że  NJU mi coś wcisneło !!  jestem w NJU praktycznie od samego początku mam 2 telefony + dodatkowy internet (miałbym jeszcze światłowód -ale ze mam kabel z Orangę to nie mogę mieć z NJU) Przeszedłem na subskrybcję w przekonaniu  (o ja naiwny)  że mając Apkę w telefonie będę miał szybciej ,lepiej, więcej, funkcji iż w Abo (które w niczym się nie rózni poza tym że mamy dodatkowy papier w postaci faktury) Tu masz miesiąc i tu miesiąc na rozwiązanie umowy -a i tak jestem zweryfikowany. Po prostu ktoś tam w NJU średnio myśli lub nie nadąża za zmianami w Nju, wprowadzili Pakiet romingowy ale nie pomysleli ze kilka miesięcy wcześniej wprowadzili subskrypcje, jaki problem jest zrobić natychmiastową płatność w aplikacji za 10GB romingu?? i np blokady na karcie np 100zl na potencjalne połącznia?? Widać bałagan mają ,projekty każdy robi osobno i pewnie nie wiedzieli że jest takie coś jak SUBSKRYBCJA !!!

Pakiet Roamingowy 10 GB (2024-01-31 13:15)

Ale motyw , poszedłem do sieci Orange przenieść nr na orange na kartę Pani odpowiedziała że SIĘ NIE DA !! i tym sposobem nju straciła dwa numery bo przeszedłem do innej sieci - paranoja!!!

Pakiet Roamingowy 10 GB (2024-02-05 21:43)

to jest odpowiedź na post:

1) Więcej internetu... Abonament do 240GB, subskrypcja do 60GB... WOW

2) Przelewy... Abonament - jeden przelew nawet za 3 numery (można zrobić zlecenie stałe), subskrypcja.... wystarczy podać dane karty... ;-)
3) Aplikacja... Abonament - konto przez www, małe utrudnienie, subskrypcja - apka, która nie ma żadnej dodatkowej funkcjonalności względem www, gdzie jej do apki np. Orange... :-)
4) Wciskanie kitu... Też miałem uporczywe telefony z nju, że w nagrodę za bycie stałym klientem przygotowali dla mnie ofertę polegającą na... przejściu na subskrypcję :-) To samo na profilu nju na FB...
5) zaraz jakiś fanboj zgłosi ten post do moderatora (którego na tym forum od dawna nie ma) :-)

Abonament za jaką cenę te 240 GB, pisz o takiej samej cenie, a nie manipulujesz. W subskrypcji jest więcej internetu za tą samą cenę, dlatego  ludzie tam przechodzą i Piotrek też przeszedł i nikt mu niczego nie wcisnął. Komentarze powinni pisać, tylko zalogowani, ale cóż moderatora brak, to anonim szaleje po forum. A jak ci potrzeba apki to do Orange możesz przejść, ale płacić tyle co w Orange to już  nie chcesz. 

Pakiet Roamingowy 10 GB (2024-02-05 21:55)

to jest odpowiedź na post:

Abonament za jaką cenę te 240 GB, pisz o takiej samej cenie, a nie manipulujesz. W subskrypcji jest więcej internetu za tą samą cenę, dlatego  ludzie tam przechodzą i Piotrek też przeszedł i nikt mu niczego nie wcisnął. Komentarze powinni pisać, tylko zalogowani, ale cóż moderatora brak, to anonim szaleje po forum. A jak ci potrzeba apki to do Orange możesz przejść, ale płacić tyle co w Orange to już  nie chcesz. 

A za ile mogę mieć 240GB w subskrypcji?Za tą samą cenę w subskrypcji jest dokładnie tyle samo internetu co w abonamencie. Z tą drobną różnica, ze przy kliku numerach pakiet nie jest wspólny.Apka jest argumentem nju do przechodzenia na subskrypcję, wstyd, ze tak podstawowa rzecz w nju jest "premium"...
Jak widać po twojej pisaninie zalogowanie komentującego poziomu wypowiedzi nie podnosi...

~gość1707155918917

Pakiet Roamingowy 10 GB (2024-02-05 22:19)

W subskrypcji liczy się staż każdego numeru, a nie tylko głównego i dlatego jest więcej danych w tej samej cenie po 60 GB za numer, czyli 180 GB, gdzie w abonamencie mialem 90 GB za tą samą cenę. Twoje anonimowe wypowiedzi z pewnością  przyczyniają się do podniesienia poziomu forum :D

Pakiet Roamingowy 10 GB (2024-02-08 10:17)

To już nawet nie chodziło o dodatkowy internet , a o zwykłą wygodę,  zamiast zlecenia w banku mam podpiętą kartę , wszystkie potrzebne mi  rzeczy robię sobie w Ap-ce np.  dokupowanie  dodatkowych pakietów... w końcu mamy już XXI w!! w abo dalej jest taka sobie manufaktura...

odpowiedź

Pakiet Roamingowy 10 GB | ~gość1707155918917 (05.02.2024, 21:55)

A za ile mogę mieć 240GB w subskrypcji?Za tą samą cenę w subskrypcji jest dokładnie tyle samo internetu co w abonamencie. Z tą drobną różnica, ze przy kliku numerach pakiet nie jest wspólny.Apka jest argumentem nju do przechodzenia na subskrypcję, wstyd, ze tak podstawowa rzecz w nju jest "premium"...
Jak widać po twojej pisaninie zalogowanie komentującego poziomu wypowiedzi nie podnosi...
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

44 gości i 0 zalogowanych użytkowników

Komunikat o cookies