Masz abonament, na kartę lub internet mobilny ?
przejdź do kontana njumobile.pl
Masz subskrypcję lub światłowód ?
przejdź do kontana nju.pl
Witam, mieszkam pod bydgoszczą i od kilku dni internet działa ale bardzo wolno. Dodatkowo zasięg jest słabszy. Wiadomo co jest przyczyną?Dodam że żona ma taki sam problem, mamy również internet mobilny z nju i on też kiepsko dziala
WitamWłaśnie miałem spytać czy Njumobile ma. Jakiś kryzys z prędkością internetu? Jest tak wolny jak kiedyś. przez łącza modemowe... Internet w Playu szybko śmiga a w Njumobile internet nie z tej epoki. Czy obsługa Nju mobile może zweryfikować i rozwiązać problem? Pojawia się od kilku dni... Bardzo ważna sprawaLokalizacja 61-131 Poznań PozdrawiamK.
witam też mam kłopot , pobieranie w zasięgu LTE+ oscyluje około 3 Mbps, a wysyłanie okpło 1 Mbps miejscowość Radziejowice-Parcel .czyżby trzeba do konkurencji ?Pozdro .
Niestety poludnie Polski , małopolska też wolno działa!
to jest odpowiedź na post:
</div><div></div><div>U mnie dzisiaj down 30Mbps, up 12 Mbps. Czyli up dużo lepiej niż zwykle ale down połowa tego co zazwyczaj..</div><div>Okolice lotniska Katowice-Pyrzowice.</div>
We Wrocławiu też od kilku dni działa o wiele wolniej a do tego jest jakby gorszy zasięg. Ktoś wie o co chodzi? Pytam, bo po co komu telefon z internetem o prędkości modemu xD
We Wrocławiu też od kilku dni działa o wiele wolniej a do tego jest jakby gorszy zasięg. Ktoś wie o co chodzi? Pytam, bo po co komu telefon z internetem o prędkości modemu xD<div>
</div><div></div><div>nju - sieć najbardziej zadowolonych klientów</div><div>Po co wam szybki internet?</div><div>Ważne, że na fejsie pojawiają się kolejne durne grafiki!</div><div>Po co apka, po co e-sim. Przecież to sieć klientów zadowolonych.</div><div>Bez względu na spadek poziomu usług!</div>
Dramatyczny zasieg i internet we wroclawiuDodatkowo wlaczony nowy pakiet (zabraklo mi 1 dnia xD) saczal dzialac dopiero po 3h od wlaczenia. Super
0.5 Mb/s Szczecin Pogodno oraz podobnie Police (Zakłady Chemiczne). Zawsze było powolnie ale teraz cofamy się w rozwoju.
Gdańsk, okolice OlivaGate. Testowane w telefonie, włączone LTE (na stronie speedtest.net): ping: 25-30ms; download między 8 a 16 Mb/s (3 pomiary pod rząd)(na stronie speedtest.pl): ping 19-25ms; download 12-18Mb/s (3 pomiary pod rząd)Czym sprawdzacie prędkość?
Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.
112 gości i 0 zalogowanych użytkowników