forumnju z rachunkiemofertaproste pytanie na temat umowy

proste pytanie na temat umowy

proste pytanie na temat umowy (2013-12-14 22:21)

Witam!
Mam Pytanie dotyczace umowy, podobno jest ona niewiazaca, wiec jak to wyglada, czy moge ja zerwac w dowolnym momencie, czy moze jest jakis haczyk?
Dzieki

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

proste pytanie na temat umowy (2013-12-14 22:51)

Każda umowa którą podpiszesz jest wiążąca nawet ta. Zamawiając nju z rachunkiem podpisujesz umowę na czas nieokreślony, oznacza to że możesz ja wypowiedzieć w dowolnym momencie, bez żadnych dodatkowych opłat. Haczyk to taki ze okres wypowiedzenia to 30 dni. Możesz to rozumieć również w taki sposób, umowę podpisujesz na 30 dni (w umowie będzie czas nieokreślony) i jeżeli jej nie wypowiesz, automatycznie przedłuża się o kolejne 30 dni.Haczyk drugi to elektroniczna faktura, za papierową płacisz jednorazowa na całą umowę 200 zł.
M.

proste pytanie na temat umowy (2013-12-15 16:18)

Dzieki M.

odpowiedź

proste pytanie na temat umowy | mumi (14.12.2013, 22:51)

Każda umowa którą podpiszesz jest wiążąca nawet ta. Zamawiając nju z rachunkiem podpisujesz umowę na czas nieokreślony, oznacza to że możesz ja wypowiedzieć w dowolnym momencie, bez żadnych dodatkowych opłat. Haczyk to taki ze okres wypowiedzenia to 30 dni. Możesz to rozumieć również w taki sposób, umowę podpisujesz na 30 dni (w umowie będzie czas nieokreślony) i jeżeli jej nie wypowiesz, automatycznie przedłuża się o kolejne 30 dni.Haczyk drugi to elektroniczna faktura, za papierową płacisz jednorazowa na całą umowę 200 zł.
M.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

136 gości i 0 zalogowanych użytkowników