Masz abonament, na kartę lub internet mobilny ?
przejdź do kontana njumobile.pl
Masz subskrypcję lub światłowód ?
przejdź do kontana nju.pl
Mam dość NJU i chce zrezygnować natychmiast, jakie poniosę koszty ? Umowa trwa drugi miesiąc i skończy się lada dzień ? Konkretnie proszę.
Kieruj pytanie do BOK, nie do innych użytkowników.Okres wypowiedzenia to jeden pełny cykl rozliczeniowy, czyli najpierw do końca cyklu, a potem jeszcze jeden miesiąc - czyli jeden pełny abonament.
Prosiłem konkretnie. Chodzi o rozwiązanie natychmiastowe z tego co wyczytałem mogą mnie obciążyć góra do końca trwającego okresu rozliczeniowego a przy standardowym wypowiedzeniu musiałbym zapłacić jeszcze za kolejny.
Jak juz pisałem: "Kieruj pytanie do BOK, nie do innych użytkowników." Tam na pewno dostaniesz konkretna odpowiedź.
To po co to forum jest ?
<div>Aby uzytkownicy wymieniali się swoimi doświadczeniami i wiedzą. A nie zastępowali Biuro Obsługi klienta.</div><div></div><div>P.S. Gdybys kontaktował się z BOK, odpowiedź dostałbyś przedwczoraj</div>
<div>Cytat z umowy z nju:</div><div>"przenosząc numer do innego operatora bez zachowania okresu wypowiedzenia, wtedy Operatorowi należy się maks. jedna opłata abonamentowa oraz część ulgi obliczonej proporcjonalnie do czasu pozostającego do końca Umowy"</div>
Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.
162 gości i 0 zalogowanych użytkowników