forumnju z rachunkiemusługirozłączanie internetu-brak danych pakietowych i wyrzucanie-wyłaczanie HD Voice podczas rozmów w H+ i brak przejścia z 3G na 4G

rozłączanie internetu-brak danych pakietowych i wyrzucanie-wyłaczanie HD Voice podczas rozmów w H+ i brak przejścia z 3G na 4G

rozłączanie internetu-brak danych pakietowych i wyrzucanie-wyłaczanie HD Voice podczas rozmów w H+ i brak przejścia z 3G na 4G (2017-09-15 21:46)

Witam forumowiczów.

Czy tylko ja mam taki problem,że podczas rozmów w technologi H+ (3G) wyrzuca internet i nie da się nic zrobić-tzn. korzystać z niego podczas rozmowy?

Wtedy także wyrzuca-wyłącza HD Voice i dźwięk jest jak z kibla.

Zgłaszałem już to kilka razy i operator nic z tym nie robi.

Tak samo Nju nie potrafi przełączyć z 3G na 4G podczas aktywnej transmisji danych pakietowych i trzyma się kurczowo 3G-H+ aż do zaprzestania aktywności danych i dopiero wtedy przełącza na 4G.

Taki głupi Play potrafi to płynnie przełączać.

Pomijam fakt,że czasem nawet przy pełnym zasięgu podczas rozmowy,Nju potrafi szarpać urywać dźwięk podczas rozmów.

Wyrzucanie całkowite połączenia-rozłączanie podczas rozmowy,przy próbie dołączenia kolejnej osoby do rozmowy jako rozmowa konferencyjna,to już norma od dawna czasu,choć nie jest to nagminne.

rozłączanie internetu-brak danych pakietowych i wyrzucanie-wyłaczanie HD Voice podczas rozmów w H+ i brak przejścia z 3G na 4G (2018-06-24 22:46)

to jest odpowiedź na post:

Witam forumowiczów.

Czy tylko ja mam taki problem,że podczas rozmów w technologi H+ (3G) wyrzuca internet i nie da się nic zrobić-tzn. korzystać z niego podczas rozmowy?

Wtedy także wyrzuca-wyłącza HD Voice i dźwięk jest jak z kibla.

Zgłaszałem już to kilka razy i operator nic z tym nie robi.

Tak samo Nju nie potrafi przełączyć z 3G na 4G podczas aktywnej transmisji danych pakietowych i trzyma się kurczowo 3G-H+ aż do zaprzestania aktywności danych i dopiero wtedy przełącza na 4G.

Taki głupi Play potrafi to płynnie przełączać.

Pomijam fakt,że czasem nawet przy pełnym zasięgu podczas rozmowy,Nju potrafi szarpać urywać dźwięk podczas rozmów.

Wyrzucanie całkowite połączenia-rozłączanie podczas rozmowy,przy próbie dołączenia kolejnej osoby do rozmowy jako rozmowa konferencyjna,to już norma od dawna czasu,choć nie jest to nagminne.

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

~hkkki

odpowiedź

rozłączanie internetu-brak danych pakietowych i wyrzucanie-wyłaczanie HD Voice podczas rozmów w H+ i brak przejścia z 3G na 4G | ~hkkki (24.06.2018, 22:46)

wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

133 gości i 0 zalogowanych użytkowników