forumnju z rachunkiemusługikto ma oferte "'wszystko za 29 zl m-cznie w tym 10 gb internetu jak to sie sprawdza? dziekuje za uwage

kto ma oferte "'wszystko za 29 zl m-cznie w tym 10 gb internetu jak to sie sprawdza? dziekuje za uwage

kto ma oferte "'wszystko za 29 zl m-cznie w tym 10 gb internetu jak to sie sprawdza? dziekuje za uwage (2017-08-09 17:23)

jak w temacie wyżej, proszę o podpowiedzi jestem tu przypadkowo, a cena m-czna 29 zl z intrnetem 10 gb czy warta podpisania umowy???

~iwona

kto ma oferte "'wszystko za 29 zl m-cznie w tym 10 gb internetu jak to sie sprawdza? dziekuje za uwage (2017-08-10 12:05)

tak

~wiem

kto ma oferte "'wszystko za 29 zl m-cznie w tym 10 gb internetu jak to sie sprawdza? dziekuje za uwage (2017-08-11 18:31)

Owszem.

~abc

kto ma oferte "'wszystko za 29 zl m-cznie w tym 10 gb internetu jak to sie sprawdza? dziekuje za uwage (2017-08-11 19:00)

Niedawno włączyłem tą usługę i po podpisaniu umowy, otrzymaniu smsa o włączeniu nie mogę włączyć internetu w telefonie, ponieważ warunkiem jest wydanie całej kwoty jaką mam na koncie ale nie mogę tego zrobić, bo jak już wspomniałem nie mogę włączyć neta, a jak do kogoś dzwonię to nie zjada mi kasy z konta tylko z pakietu. Gdzie tu sens?

kto ma oferte "'wszystko za 29 zl m-cznie w tym 10 gb internetu jak to sie sprawdza? dziekuje za uwage (2017-08-11 21:31)

JA też włączyłem tą usługę - wsio za 29zł. Wszystko działa prawidłowo. Na numerze dodatkowym także.

kto ma oferte "'wszystko za 29 zl m-cznie w tym 10 gb internetu jak to sie sprawdza? dziekuje za uwage (2017-08-17 00:29)

Oferta dzialala prawidłowo, ale ja sobie zmieniłam na Wszystko nie więcej niz 29 zl (dodatkowo mozesz wykonywać połączenia z numerami stacjonarmymi w Polsce - wchodzą w limit 29 zł.

odpowiedź

kto ma oferte " | ' (wszystko za 29 zl m-cznie w tym 10 gb internetu jak to sie sprawdza? dziekuje za uwage)

tak
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

145 gości i 0 zalogowanych użytkowników