forumnju z rachunkiemusługi"rozmowy i internet" z "im dłużej tym lepiej" czy stracę stażowe GB po włączeniu "Rozmowy nie więcej niż 19 zł"?

"rozmowy i internet" z "im dłużej tym lepiej" czy stracę stażowe GB po włączeniu "Rozmowy nie więcej niż 19 zł"?

"rozmowy i internet" z "im dłużej tym lepiej" czy stracę stażowe GB po włączeniu "Rozmowy nie więcej niż 19 zł"? (2017-07-13 14:40)

Dzien dobry,

mam "rozmowy i internet" z "im dłużej tym lepiej"  i juz mam uzbierane 2 GB (starowalem z z 1 GB).

Czy stracę stażowe 2 GB Inernetu po włączeniu "Rozmowy nie więcej niż 19 zł" - ktora daje mi w tej samej cenie 19 zl oprocz rozmow na komorki takze rozmowy na stacjonarne?

"rozmowy i internet" z "im dłużej tym lepiej" czy stracę stażowe GB po włączeniu "Rozmowy nie więcej niż 19 zł"? (2017-07-14 09:39)

NJUmobile oficjalnie mi odpowiedzial:

informujemy, że zmiana usługi obniżającej koszty na przykład Rozmowy ? nie więcej niż 19 zł nie ma wpływu na staż w sieci (usługa Im dłużej tym lepiej ? limit GB). Przysługujący limit GB jest zawsze do wykorzystania w całym okresie rozliczeniowym. W usłudze Rozmowy ? nie więcej niż 19 zł limit przysługujących GB wynosi 1, a mając włączoną usługę może Pan korzystać z 2GB Internetu. Jednocześnie informujemy, że połączenia na numery komórkowymi i stacjonarnymi oraz limit GB naliczany jest do kwoty 19 zł, a po uzyskaniu limitu nie pobieramy żadnych opłat.

"rozmowy i internet" z "im dłużej tym lepiej" czy stracę stażowe GB po włączeniu "Rozmowy nie więcej niż 19 zł"? (2017-07-22 13:50)

Nie staż nie ulega zmianie przy zmianie uslugi obnizajacej koszty

odpowiedź

" | rozmowy i internet" ( z ")

NJUmobile oficjalnie mi odpowiedzial:

informujemy, że zmiana usługi obniżającej koszty na przykład Rozmowy ? nie więcej niż 19 zł nie ma wpływu na staż w sieci (usługa Im dłużej tym lepiej ? limit GB). Przysługujący limit GB jest zawsze do wykorzystania w całym okresie rozliczeniowym. W usłudze Rozmowy ? nie więcej niż 19 zł limit przysługujących GB wynosi 1, a mając włączoną usługę może Pan korzystać z 2GB Internetu. Jednocześnie informujemy, że połączenia na numery komórkowymi i stacjonarnymi oraz limit GB naliczany jest do kwoty 19 zł, a po uzyskaniu limitu nie pobieramy żadnych opłat.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

82 gości i 0 zalogowanych użytkowników