forumstrona www, moje kontomoje kontoPołączone konta - nju internetowy i nju z rachunkiem

Połączone konta - nju internetowy i nju z rachunkiem

Połączone konta - nju internetowy i nju z rachunkiem (2016-12-06 20:43)

Obecnie posiadam nju internetowy.
Za jakiś czas zamierzam przenieść numer od innego operatora do nju z rachunkiem.
Moje pytanie:
Czy po zalogowaniu do panelu będę pod jednym kontem miała oba numery i jedną fakturę na obie usługi?

~kamilka9233

Połączone konta - nju internetowy i nju z rachunkiem (2016-12-07 00:42)

Niestety nie.
nju internetowy i nju z rachunkiem to osobne konta abonenckie i zupełnie inne usługi. Logujesz się na nie osobnymi numerami telefonu. 

Jeśli chcesz mieć wszystko na jednej fakturze to jedyna opcja to nju z rachunkiem + nju internet dodatkowy. Wtedy wszystkie usługi będą widoczne na jednej fakturze. Natomiast zużycie danych poszczególnych numerów też będziesz sprawdzać poprzez logowanie się na osobne konta.

Połączone konta - nju internetowy i nju z rachunkiem (2016-12-07 08:34)

dziękuje za odpowiedź, mam nadzieję, że kiedyś zostanie to scalone

~kamilka9233

Połączone konta - nju internetowy i nju z rachunkiem (2016-12-07 12:28)

Jedyne co mogę polecić chociaż nie wiem czy Cię to satysfakcjonuje to gdy już przeniesiesz numer do nju z rachunkiem możesz złożyć zlecenie przez formularz kontaktowy w Twoim panelu o wyrównanie okresu rozliczeniowego do tego który masz na nju internetowym. Wtedy co prawda nadal dostajesz 2 osobne faktury ale równocześnie :)

odpowiedź

Połączone konta - nju internetowy i nju z rachunkiem | ciajus (07.12.2016, 12:28)

Jedyne co mogę polecić chociaż nie wiem czy Cię to satysfakcjonuje to gdy już przeniesiesz numer do nju z rachunkiem możesz złożyć zlecenie przez formularz kontaktowy w Twoim panelu o wyrównanie okresu rozliczeniowego do tego który masz na nju internetowym. Wtedy co prawda nadal dostajesz 2 osobne faktury ale równocześnie :)
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

124 gości i 0 zalogowanych użytkowników

Komunikat o cookies