profil na forum

nick
babeta
nowicjusz

moje ostatnie

Zmiana numeru głównego w tandemie

(2019-08-19 13:43 w wątku Zmiana numeru głównego w tandemie)

<div>dzięki, czyli lepiej zacząć od przeniesienia trzeciego numeru? Bo to może potrwać?</div><div>
</div>

ta odpowiedź była przydatna
dla 0 osób

Zmiana numeru głównego w tandemie

(2019-08-18 13:10 w wątku Zmiana numeru głównego w tandemie)

to jest odpowiedź na post:

Hej :)  Trzeba obydwa numery z dotychczasowego tandemu zmigrować do oferty na kartę. Najszybciej takie zlecenie można zrealizować dzwoniąc do Biura Obsługi Klienta pod numer *610. W międzyczasie zlecić przeniesienie numeru, który ma być nowym podstawowym. Jak podpiszesz umowę możesz zlecić migrację drugiego numeru z karty na abonament w planie nju dodatkowy. Na drugi ze zmigrowanych na kartę numerów wprowadzasz zamówienie na przeniesienie do abonamentu jako nju podstawowy. Pozdrawiam :) 

</div><div>
</div><div>Dzięki, w ten sposób tracę mój kilkuletni staż? No ale jeśli nie ma innego wyjścia to trudno
</div>

dla 1 osób

Nowy cennik roamingowy w nju z rachunkiem

(2017-07-01 17:26 w wątku Nowy cennik roamingowy w nju z rachunkiem)

Mam pytanie o taką sytuację. Numer główny zostaje w Polsce, numer dodatkowy wyjeżdża do UE. Włączyłam roaming na głównym numerze (na dodatkowym nie ma takiej możliwości prawda?
I teraz tak po włączeniu roamingu:
1.Dodatkowy nju dzwoni z UE do Polski na numer główny lub inny dowolny komórkowy w Polsce i koszt jest taki jaki mamy w umowie.
2.Główny numer lub każdy inny komórkowy w Polsce dzwoni na dodatkowy nju do UE i koszt jest taki jaki mamy w umowie.
3. Dodatkowy dzwoni na inny komórkowy w UE- czy to już jest połączenie międzynarodowe i zupełnie inna stawka? Czy to nadal koszt jaki mamy w umowie?
4. Zupełnie obcy komórkowy w UE dzwoni na dodatkowy nju w UE (mający włączony roaming) i koszt jest jaki????
5. Główny w Polsce dzwoni na obcy w UE i jest to na pewno połączenie międzynarodowe.
6. Jaki jest podział internetu (mamy go już bardzo dużo) główny zostający w Polsce ma nadal bardzo dużo a dodatkowy 1,4 GB czy jest podział i obydwa mają tylko po połowie z tego małego limitu, mimo, że główny jest w Polsce?
Może ktoś mi to wyjaśni?
Z góry dziękuję. Beata

dla 0 osób