profil na forum

nick
mariusz2
nowicjusz

moje ostatnie

Wszystko za 39 zł - naliczanie za transfer darmowego internetu

(2015-12-02 14:15 w wątku Wszystko za 39 zł - naliczanie za transfer darmowego internetu )

to jest odpowiedź na post:

Napisałem że mam wszystkie usługi dodatkowo płatne WYŁĄCZONE. Nie dzwonie na infolinię nju.
Czy mogę mieć fakturę na więcej niż 39+9 = 48zł?

Merytorycznie nikt nie odpowiada przysyłają stale taką formułkę jak powyżej która ma się nijak do istoty reklamacji. 

zaraz po rozpoczęciu umowy z NJU nalezy na swoim koncie szybko włączyć usługę która nazywa się 
<h4 class="h3">jeden na wszystko</h4>
wówczas zapłaci się na miesiąc 39zł a nie 57zł
tego panie z CHAT nie podpowiadająUsługa "jeden na wszystko" dająca gwarancję, że nie zapłacisz więcej niż 39 zł za nielimitowane rozmowy krajowe z komórkowymi i stacjonarnymi do wszystkich, nielimitowane SMS/MMS...

ta odpowiedź była przydatna
dla 0 osób

oferta "jeden na wszystko" a kalkulator

(2015-12-02 13:57 w wątku oferta "jeden na wszystko" a kalkulator)

<h4 class="h3" >Jeden na wszystko</h4>Usługa "jeden na wszystko" dająca gwarancję, że nie zapłacisz więcej niż 39 zł za nielimitowane rozmowy krajowe z komórkowymi i stacjonarnymi do wszystkich, nielimitowane SMS/MMS...
Ale na CHAT nie powiedziły panie,że należy włączyć zaraz na moim koncie usługę 
<h4 class="h3" >Jeden na wszystko</h4>
dlatego od czasu kiedy mam umowę az 5 dni mam już na rachunku do zapłaty aż 48zł a do końca miesiaca jeszcze dużo jak bym nie dopatrzył to z rachunku 39zł jaki powinien byc zrobił by się kilkanascie razy większy na koniec rozliczenia miesiąca,
....
Tylko B.O.K. poprzez formularz albo telefonicznie moze o tym powiadomic przypomnieć,CHAT mi nie podpowiedziało,zaraz po podpisaniu umowy 
Pytanie włączyłem na moim koncie  <span >Jeden na wszystko 
<span > i teraz od kiedy będę w tej usłudze ,bo boję sie gdziekolwiek dzwonić żeby rachunku mi nie nabiło nieskończonosc

dla 0 osób

oferta "jeden na wszystko" a kalkulator

(2015-12-02 10:14 w wątku oferta "jeden na wszystko" a kalkulator)

jestem kilka dni w NJU TARYFA nju buzz
czyli max 39zł miesięcznie
wchodząc na swoje konto te tabele  już mam łącznie 46zł
a jeszcze nie:
 pisałem SMS,MMS i nie dzwoniłem na Stacjonarne
według tabeli moje konta NJU za miesiąc powinienem mieć nie 39zł jak w umowie tylko razy kilkanaście do zapłaty,
pytanie o co chodzi z tą tabelą i po co jest jak oszukuje dane.

dla 0 osób

Czat.

(2015-11-30 20:46 w wątku Czat.)

Też nie ma nigdzie Chat na stronie

dla 0 osób