forumnju z rachunkiemofertaoferta "jeden na wszystko" a kalkulator

oferta "jeden na wszystko" a kalkulator

oferta "jeden na wszystko" a kalkulator (2015-04-11 21:56)

<font color="#185d68">Witam</font>
<font color="#185d68">Zgodnie z ofertą "jeden na wszystko" maksymalna opłata powinna wynosić 39 zł. Jeden z punktów usługi mówi że w tej cenie jest "nielimitowany transfer danych do 2 GB".</font>
<font color="#185d68">Natomiast kalkulator na maksymalnych ustawieniach wskazuje kwotę 57 zł. Gdy wyłączy się internet i na maksa ustawi pozostałe elementy jest to kwota 38 zł, a gdy do tego dorzuci się 99MB to kwota na kalkulatorze skacze do wartości 56,81zł.</font>
<font color="#185d68">Jak to jest więc z ta ofertą jeden na wszystko? Czy to jest jakiś błąd kalkulatora?</font>

~gkowal

oferta "jeden na wszystko" a kalkulator (2015-04-14 11:16)

Kalkulator na głównej stronie nie działa prawidłowo.

Poniższy działa poprawnie.

http://www.njumobile.pl/oferta/kalkulator-postpaid-19zl

oferta "jeden na wszystko" a kalkulator (2015-11-19 16:00)

to jest odpowiedź na post:

Kalkulator na głównej stronie nie działa prawidłowo.

Poniższy działa poprawnie.

http://www.njumobile.pl/oferta/kalkulator-postpaid-19zl

~jan

oferta "jeden na wszystko" a kalkulator (2015-12-02 10:14)

jestem kilka dni w NJU TARYFA nju buzz
czyli max 39zł miesięcznie
wchodząc na swoje konto te tabele  już mam łącznie 46zł
a jeszcze nie:
 pisałem SMS,MMS i nie dzwoniłem na Stacjonarne
według tabeli moje konta NJU za miesiąc powinienem mieć nie 39zł jak w umowie tylko razy kilkanaście do zapłaty,
pytanie o co chodzi z tą tabelą i po co jest jak oszukuje dane.

oferta "jeden na wszystko" a kalkulator (2015-12-02 13:57)

<h4 class="h3" >Jeden na wszystko</h4>Usługa "jeden na wszystko" dająca gwarancję, że nie zapłacisz więcej niż 39 zł za nielimitowane rozmowy krajowe z komórkowymi i stacjonarnymi do wszystkich, nielimitowane SMS/MMS...
Ale na CHAT nie powiedziły panie,że należy włączyć zaraz na moim koncie usługę 
<h4 class="h3" >Jeden na wszystko</h4>
dlatego od czasu kiedy mam umowę az 5 dni mam już na rachunku do zapłaty aż 48zł a do końca miesiaca jeszcze dużo jak bym nie dopatrzył to z rachunku 39zł jaki powinien byc zrobił by się kilkanascie razy większy na koniec rozliczenia miesiąca,
....
Tylko B.O.K. poprzez formularz albo telefonicznie moze o tym powiadomic przypomnieć,CHAT mi nie podpowiedziało,zaraz po podpisaniu umowy 
Pytanie włączyłem na moim koncie  <span >Jeden na wszystko 
<span > i teraz od kiedy będę w tej usłudze ,bo boję sie gdziekolwiek dzwonić żeby rachunku mi nie nabiło nieskończonosc

oferta "jeden na wszystko" a kalkulator (2015-12-03 23:31)

@mariusz2

staraj się pisać po polsku, bo ciężko zrozumieć co chcesz przekazać, taki jest bałagan w Twoich wypowiedziach.

Nju Buzz to nie jest to samo co "Jeden na wszystko za 39zł", bo Nju Buzz to póki co jedyna taryfa, za wyjątkiem Nju Tymczasowy w okresie oczekiwania na przeniesienie numeru, a "Jeden na wszystko za 39zł" to jest usługa dodatkowa obniżająca koszty, którą trzeba aktywować dodatkowo jeśli nie wybrałeś jej podczas składania zamówienia i nie masz jej wyszczególnionej w umowie otrzymanej od kuriera.

Natomiast Nju Buzz to gwarancja, że za wszystko nie zapłacisz więcej niż 57zł/mc, bo masz 29zł na rozmowy, 19zł na internet, 9zł za SMS.

Jeśli wydzwoniłeś 153 minuty to nabiłeś sobie 29zł za rozmowy, jeśli wykorzystałeś 100MB to nabiłeś sobie 19zł za internet, razem 48zł, więc się zgadza. Kolejne minuty i MB do końca okresu rozliczeniowego masz "gratis", więc większego rachunku sobie nie nabijesz.

odpowiedź

oferta " | jeden na wszystko" ( a kalkulator)

<font color="#185d68">Witam</font>
<font color="#185d68">Zgodnie z ofertą "jeden na wszystko" maksymalna opłata powinna wynosić 39 zł. Jeden z punktów usługi mówi że w tej cenie jest "nielimitowany transfer danych do 2 GB".</font>
<font color="#185d68">Natomiast kalkulator na maksymalnych ustawieniach wskazuje kwotę 57 zł. Gdy wyłączy się internet i na maksa ustawi pozostałe elementy jest to kwota 38 zł, a gdy do tego dorzuci się 99MB to kwota na kalkulatorze skacze do wartości 56,81zł.</font>
<font color="#185d68">Jak to jest więc z ta ofertą jeden na wszystko? Czy to jest jakiś błąd kalkulatora?</font>
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

91 gości i 0 zalogowanych użytkowników