Roaming

Roaming (2013-08-17 13:16)

Witam. Mam NJU  na kartę i chciałbym się dowiedzieć więcej na temat roamingu. Mam włączoną usługę roaming na moim koncie, czy to oznacza, że nie musze sie już martwić roamingiem i mam z nim spokój? Wyjeżdżam za kilka dni do USA i z tego co wyczytałem stawki nie są za ciekawe, około 5 zł za minutę połączenia wychodzącego. Czy istnieje inna alternatywna możliwośc zredukowania kosztów na terenie USA do Polski w sieci NJU? Czy po prostu jeżeli mam właczoną usługę Roaming, nie mogę nic więcej zrobić? Pozdrawiam

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

Roaming (2013-08-19 08:18)

W ofertach prepaid roaming powinien być aktywowany automatycznie, wystarczy , że karta zaloguje się do sieci operatora zagranicznego i można dzwonić. Z tego co się orientuję w NJU nie ma żadnych pakietów obniżających koszty za połączenia w roamingu.

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

odpowiedź

Roaming | pigula (19.08.2013, 08:18)

W ofertach prepaid roaming powinien być aktywowany automatycznie, wystarczy , że karta zaloguje się do sieci operatora zagranicznego i można dzwonić. Z tego co się orientuję w NJU nie ma żadnych pakietów obniżających koszty za połączenia w roamingu.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

106 gości i 1 zalogowanych użytkowników