forumnju z rachunkiemofertaBrak mozliwosci dostepu do USLUG

Brak mozliwosci dostepu do USLUG

Brak mozliwosci dostepu do USLUG (2014-07-14 18:26)

Witam jak w temacie. OD tygodnia czasu nie mam dostepu do tej zakladki. Wyswietla sie prosze sprobowac pozniej. Obsluga klienta oczywiscie nie odpisuje... dlugo. A ja musze drogo placic za polaczenia bo nie moge wlaczyc pakietu. Wybaczcie... 5zl brutto nie zaplace za kontakt z konsultantem.!

~pisarios

Brak mozliwosci dostepu do USLUG (2014-07-18 22:34)

U mnie to samo.Dzwonilam do konsultanta,ale dowiedziałam sie tylko tyle,ze jest jakas aktualizacja systemu czy cos,ale ile to potrwa to juz sie nie dowiedziałam...

post został zablokowany przez moderatora

Przyczyna blokady:wymagana akceptacja treści odpowiedzi przez moderatora

~skiner

post został zablokowany przez moderatora

Przyczyna blokady:wymagana akceptacja treści odpowiedzi przez moderatora

~marta

Brak mozliwosci dostepu do USLUG (2014-07-21 18:50)

Ja już od 4 dni,nie mam dostępu do usług...i myślę o zmianie operatora..........z biurem obsługi klienta nie można się nawet połączyć......co to jest w ogóle za sieć!!!!

Brak mozliwosci dostepu do USLUG (2014-07-22 09:13)

Również myślę o zmianie operatora ponieważ czuję się oszukany przez NjuMobile. Przez 2 dni, przekonany, że zostało mi ponad 100MB internetu, wydałem na sam internet ponad 30 zł gdzie normalnie wystarcza mi ta kwota na cały miesiąc użytkowania. Nie dostałem żadnego smsa o wyczerpaniu pakietu danych. Też myślę o zmianie operatora bo przenosząc się do Nju miałem nadzieję, że uniknę tego typu sytuacji :(

Brak mozliwosci dostepu do USLUG (2014-07-22 12:58)

Fajnie, ze nie ma zadnych informacji co i jak z uslugami. Dokladnie tak samo przerobiłem się z internetem

odpowiedź

Brak mozliwosci dostepu do USLUG | gość1405715660893 (18.07.2014, 22:34)

U mnie to samo.Dzwonilam do konsultanta,ale dowiedziałam sie tylko tyle,ze jest jakas aktualizacja systemu czy cos,ale ile to potrwa to juz sie nie dowiedziałam...
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

116 gości i 0 zalogowanych użytkowników