Abonament trio

Abonament trio (2021-05-14 21:53)

czy w przypadku tej oferty wszystkie numery muszą być zarejestrowane na jedną osobę?

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

~sledziu

Abonament trio (2021-05-14 23:41)

Hej :) Zgadza się. Wszystkie numery muszą być zarejestrowane na tę samą osobę. Pozdrawiam :) 

Abonament trio (2021-05-15 08:26)

Mam w Nju oferte DUET + dodatkowo trzeci numer. Czy mogę je połączyc w trio?
I jak z limitem internetu - będzie policzony staz z duetu, czy tego trzeciego numeru?

Abonament trio (2021-05-15 09:41)

Hej :) Mozna je połączyć w trio, tylko ten trzeci trzeba najpierw przenieść do oferty na kartę, chyba że to już jest prepaid. Po migracji złożyć zamówienie na stronie. Jeśli chodzi o pakiet internetowy, to od pierwszego pełnego okresu rozliczeniowego po podpisaniu umowy będzie uwzględniany ten staż, jaki masz na koncie, gdzie są numery w duecie. Pozdrawiam :) 

Abonament trio (2021-07-11 10:13)

to jest odpowiedź na post:

Mam w Nju oferte DUET + dodatkowo trzeci numer. Czy mogę je połączyc w trio?
I jak z limitem internetu - będzie policzony staz z duetu, czy tego trzeciego numeru?

~chazel

Abonament trio (2021-07-21 11:13)

Czy posiadając numer podstawowy + numer dodatkowy (29+9 zł) oraz internet dodatkowy do tych numerów za 19 zł można dobrać jeszcze jeden numer do trio ?

~jery

Abonament trio (2021-07-21 12:42)

Hej :) Niestety nie, trzy numery to jest maksymalna ilość na jednym koncie abonenckim. Pozdrawiam :)

Abonament trio (2021-08-10 18:24)

żeby dołączyć 2 istniejące numery na abonamencie do trio to ponad 2 miesiące rozmów z konsultantami oczywiście na płatne numery. Kiedy wszystko było na ostatniej prostej /2 dodtkowe numery już na pre paid/ okazało się, ze nie mozna  przy jednej umowie dołączyć dwóch numerów do trio. Umowa i kurier we wtorek, znów telefon /15 min płatny/ i nowa umowa i znów kurier za 2 dni. Papierów multum - umowa, regulaminy, zgody itp. Niepotrzebne koszty, stracony czas i sporo nerwów. Wszystko skierowane jest na zakup nowych numerów. A istniejące numery mają pod górkę.

~jackd3

Abonament trio (2021-08-10 19:37)

Hej :) O ile migrację na kartę należy zgłosić telefonicznie, to potem już samodzielnie można zlecić przeniesienie numerów z karty na abonament przez stronę nju, oszczędzając i czas i pieniądze. Pozdrawiam :)

Abonament trio (2021-08-10 20:36)

to czemu nie można za jednym zamachem dołączyć 2 numerów, tylko pojedynczo?

~jackd3

odpowiedź

Abonament trio | ~sledziu (14.05.2021, 21:53)

czy w przypadku tej oferty wszystkie numery muszą być zarejestrowane na jedną osobę?
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

95 gości i 0 zalogowanych użytkowników