forumnju z rachunkiemofertaNumer nie przeniesiony z T-Mobile do nju przez ponad 40h.

Numer nie przeniesiony z T-Mobile do nju przez ponad 40h.

Numer nie przeniesiony z T-Mobile do nju przez ponad 40h. (2014-01-11 18:53)

To moj problem opisany na fanpage nju mobile.
Czekam juz okolo 40h na przeniesienie numeru z T-mobile do nju. Stara karta z T-mobile wciaz dziala. Numer tymczasowy po 40h jest (ponoc tylko nju zerowy tam działa) wciaz aktywny. Na stronie ze statusem oferty mam napisane, ze jest to nju buzz. Przed chwila dostalem na numer tymczasowy sms 'Witaj w ofercie nju zerowy'... Status oferty to 'zamkniety' co rzekomo włączyło moj numer w nju mobile. Nie dostalem informacji o odmowie przeniesienia, ani o sukcesie. Ani na meil ani na SMS jak prosiłem. Dzien przeniesienia numeru to 3 dni temu (8.1.2014). 

Pisalem z konsultantem o tym wczoraj to mi kazal meil napisac na 'przechodze.do@njumobile.pl' wiec to zrobilem wczoraj okolo 21:00. Tam tez nikt nie raczył odpisac.

Zaczynam tracic cierpliwosc.

Konsultant odesłał mnie do napisania meila.
Na meil nikt nie odpisuje.
Z fanpage nju mobile odesłano mnie tutaj... Stad gdzie odsyłają?!

To juz nie jest smieszne, naprawde. Niechaj ktos odpowiedzialny za te problemy w koncu wykona swoją pracę :/

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

~paweł

post został zablokowany przez moderatora

Przyczyna blokady:wymagana akceptacja treści odpowiedzi przez moderatora

~rodeo

Numer nie przeniesiony z T-Mobile do nju przez ponad 40h. (2014-07-22 08:07)

Ale zagmatwane pytanie. tylko czemu do nas? My nie jesteśmy konsultantami!!!

Numer nie przeniesiony z T-Mobile do nju przez ponad 40h. (2017-04-17 18:22)

to jest odpowiedź na post:

<span class="messageBody"><span class="userContent">To moj problem opisany na fanpage nju mobile.<span class="messageBody"><span class="userContent">
<span class="messageBody"><span class="userContent">Czekam juz okolo 40h na przeniesienie numeru z T-mobile do nju. Stara karta z T-mobile wciaz dziala. Numer tymczasowy po 40h jest (ponoc tylko nju zerowy tam działa) wciaz aktywny. Na stronie ze statusem oferty mam napisane, ze jest to nju buzz. Przed chwila dostalem na numer tymczasowy sms 'Witaj w ofercie nju zerowy'... Status oferty to 'zamkniety' co rzekomo włączyło moj numer w nju mobile. Nie dostalem informacji o odmowie przeniesienia, ani o sukcesie. Ani na meil ani na SMS jak prosiłem. Dzien przeniesienia numeru to 3 dni temu (8.1.2014). 

Pisalem z konsultantem o tym wczoraj to mi kazal meil napisac na 'przechodze.do@njumobile.pl' wiec to zrobilem wczoraj okolo 21:00. Tam tez nikt nie raczył odpisac.

<span class="messageBody"><span class="userContent">

<span class="messageBody"><span class="userContent">

<span class="messageBody"><span class="userContent">Konsultant odesłał mnie do napisania meila.
<span class="messageBody"><span class="userContent">Na meil nikt nie odpisuje.

To juz nie jest smieszne, naprawde. Niechaj ktos odpowiedzialny za te problemy w koncu wykona swoją pracę :/

~gość1492446168712

odpowiedź

Numer nie przeniesiony z T-Mobile do nju przez ponad 40h. | ~paweł (11.01.2014, 18:53)

To moj problem opisany na fanpage nju mobile.
Czekam juz okolo 40h na przeniesienie numeru z T-mobile do nju. Stara karta z T-mobile wciaz dziala. Numer tymczasowy po 40h jest (ponoc tylko nju zerowy tam działa) wciaz aktywny. Na stronie ze statusem oferty mam napisane, ze jest to nju buzz. Przed chwila dostalem na numer tymczasowy sms 'Witaj w ofercie nju zerowy'... Status oferty to 'zamkniety' co rzekomo włączyło moj numer w nju mobile. Nie dostalem informacji o odmowie przeniesienia, ani o sukcesie. Ani na meil ani na SMS jak prosiłem. Dzien przeniesienia numeru to 3 dni temu (8.1.2014). 

Konsultant odesłał mnie do napisania meila.
Na meil nikt nie odpisuje.

wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

92 gości i 0 zalogowanych użytkowników

Komunikat o cookies