forumnju z rachunkiemofertaPrzeniesienie do flex z nju dodatkowy

Przeniesienie do flex z nju dodatkowy

Przeniesienie do flex z nju dodatkowy (2019-12-21 22:10)

Witajcie. Mam 2 numery w nju z rachunkiem. Podstawowy i dodatkowy. Czy i jak mogę je przeniesc do orange flex? 

~darthm

Przeniesienie do flex z nju dodatkowy (2019-12-21 22:30)

Spytaj w orange .
W nju musisz skończyć pełen okres rozliczeniowy .

~gość1576963839677

Przeniesienie do flex z nju dodatkowy (2019-12-23 06:35)

Ja przenosiłem ostatnio nr główny. Najpierw musiałem odłączyć nr dodatkowy.
Telefonicznie odłączono mi go w ciągu 2 dni. Jeśli jest przeniesienie do Flexa nie robią problemów z miesięcznym wypowiedzeniem.

Jeśli chcesz przenieść tylko nr dodatkowy, a nie główny to po prostu w aplikacji Flex zrób przeniesienie i numer powinien być we flex w ciągu kilku minut. 
Jeśli przenosisz  oba i mają być "w Rodzinie", przy czym głównym numerem ma być ten główny z nju, to najpierw odłącz przez BOK nr dodatkowy, bo później mogą być z nim problemy.
Jeśli kolejność nie ma znaczenia, to zacznij normalnie przenosić w aplikacji zaczynając od dodatkowego.

[edytowane przez użytkownik o 06:41 w dniu 2019-12-23]

Przeniesienie do flex z nju dodatkowy (2020-01-05 11:53)

to jest odpowiedź na post:

Ja przenosiłem ostatnio nr główny. Najpierw musiałem odłączyć nr dodatkowy.
Telefonicznie odłączono mi go w ciągu 2 dni. Jeśli jest przeniesienie do Flexa nie robią problemów z miesięcznym wypowiedzeniem.

Jeśli chcesz przenieść tylko nr dodatkowy, a nie główny to po prostu w aplikacji Flex zrób przeniesienie i numer powinien być we flex w ciągu kilku minut. 
Jeśli przenosisz  oba i mają być "w Rodzinie", przy czym głównym numerem ma być ten główny z nju, to najpierw odłącz przez BOK nr dodatkowy, bo później mogą być z nim problemy.
Jeśli kolejność nie ma znaczenia, to zacznij normalnie przenosić w aplikacji zaczynając od dodatkowego.

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

~adamski

Przeniesienie do flex z nju dodatkowy (2020-02-02 08:40)

Cześć, ja przenosiłem z plus. Żadnych problemów nie było, wystarczy zamówić kartę sim lub odebrać ją be salonie Orange. Instalujesz apke flex , robisz zdjęcia dowodu i wysyłasz przez aplikację dalej wszystko po stronie Orange. Poszło szybko. Dodatkowo jest promocja lojalnościowa, po miesiącu i jednym dniu wpłacają 50 zł. Wystarczy podać kod przy rejestracji ROMUALD5EHD. Później otrzymujesz swój własny kod. 

~romek111

odpowiedź

Przeniesienie do flex z nju dodatkowy | ~romek111 (02.02.2020, 08:40)

Cześć, ja przenosiłem z plus. Żadnych problemów nie było, wystarczy zamówić kartę sim lub odebrać ją be salonie Orange. Instalujesz apke flex , robisz zdjęcia dowodu i wysyłasz przez aplikację dalej wszystko po stronie Orange. Poszło szybko. Dodatkowo jest promocja lojalnościowa, po miesiącu i jednym dniu wpłacają 50 zł. Wystarczy podać kod przy rejestracji ROMUALD5EHD. Później otrzymujesz swój własny kod. 
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

98 gości i 0 zalogowanych użytkowników