forumnju z rachunkiemofertanaliczenie opłaty 200 PLN

naliczenie opłaty 200 PLN

naliczenie opłaty 200 PLN (2013-07-15 11:11)

Zastała naliczona mi opłata 200 PLN przy przenoszeniu numeru z Orange do Nju mimo że zaznaczyłem opcję że chce otrzymywać wyłącznie e-faktury - dlaczego tak się stało?

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

naliczenie opłaty 200 PLN (2013-07-15 15:55)

Tutaj niestety nikt tego nie sprawdzi ale warto złożyć reklamację - sprawdzą to.

naliczenie opłaty 200 PLN (2013-08-22 21:12)

u mnie to samo sie stało... wzialem nowy numer i zaznaczylem ze chce otrzymywac fakture droga elektroniczna na e-mail , a wlasnie wczoraj przyszla mi faktura na 200zł... trzeba to wyjaśnić. Nie podobają mi sie tak wielkie błedy przy rejestracji.

~marek

naliczenie opłaty 200 PLN (2013-08-22 21:18)

mi rowniez została naliczona oplata 200zł pomimo zaznaczenia opcji e-faktura. trzeba to wyjasnic. Nie podobaja mi sie tak duze bledy przy rejestracji.

naliczenie opłaty 200 PLN (2013-08-25 09:56)

Witam
Proszę o informacje na temat rozpatrzenia reklamacji, odnośnie tych 200złotych, przez nju oraz jak szybko rozpatrzyli i czy płacicie te pieniądze i potem nju zwraca czy nie płacicie i wojnę robicie.
Pozdrawiam

naliczenie opłaty 200 PLN (2013-08-26 13:53)

sprawa jest dla mnie prosta - podczas wypełniania formularza i wypełniania danych nawet jeśli zaznaczy się ptaszkiem opcje e-faktura to potem gdy wypełni sie wszystkie pola i kliknie DALEJ i nie ma jakichś danych wymaganych po odświeżeniu strony ten ptaszek się ODZNACZA - zapewne by uśpić czujność osoby która jest przekonana że go przecież zaznaczyła. Zapewne przeoczenie ze strony osób tworzących stronę ...na polecenie kierownika projektu witryny nju - im więcej osób przeoczy tę opcję tym wiecej x 200 zł do kieszeni. W podsumowaniu macie wszystko na szczęscie zapisane.

~czujny

naliczenie opłaty 200 PLN (2013-08-26 13:54)

jak to możliwe ?

~czujny

naliczenie opłaty 200 PLN (2013-08-28 21:08)

Na początku juz oszukują ?

~mix

naliczenie opłaty 200 PLN (2013-08-29 09:50)

dzięki za to pytanie na forum, wystarczy przeczytać, żeby na wstępie stracić zaufanie do firmy. Byłem zainteresowany przeniesieniem numeru, bo dobra oferta :). Już nie jestem zainteresowany. Widzę, że nadal są firmy, które chcą w krótkim czasie przyciąć jak najwięcej kasy, nie dbając kompletnie o klienta i własny wizerunek.

~archiminikleopoto

naliczenie opłaty 200 PLN (2013-09-02 21:00)

Przy składaniu zamówienia jest podsumowanie zakupów, w którym między innymi są podane wszystkie opłaty jednorazowe i miesięczne (można to zapisać sobie w postaci pdf). Jeśli ekofaktura była zaznaczona to powinieneś tam mieć opłatę aktywacyjną 0zł. Jeśli zapisałeś to podsumowanie to sprawdź jak tam masz. Dodatkowo na umowie powinieneś mieć w opcjach dodatkowych wpisane Ekofaktura.

odpowiedź

naliczenie opłaty 200 PLN | gość1377199084245 (22.08.2013, 21:18)

mi rowniez została naliczona oplata 200zł pomimo zaznaczenia opcji e-faktura. trzeba to wyjasnic. Nie podobaja mi sie tak duze bledy przy rejestracji.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

118 gości i 0 zalogowanych użytkowników