Dodatkowy pakiet internetu 9gb. | hades (01.05.2018, 11:14)
Witam wszystkich,
Piszę z takim zapytaniem, czy ktoś z Was miał może problem z uruchomieniem dodatkowego pakietu internetu 9gb za 9 zł? Korzystam z oferty nju na karte i mam od kilku miesiecy straszny problem z samodzielnym uruchomieniem tego pakietu. Sprawa wyglada tak, ze jak skonczy sie internet z pakietu "nie wiecej jak 29zł", zawsze dokupuje 9 gb, ale gdzie od stycznia przy probie wykupienia pakietu przychodzi sms zwrotny o tresci " korzystasz z darmowego internetu w Wszystko za nie wiecej niz 29zl, pakiet nie zostal wlaczony". Mam dosc dzwonienia co miesiac tracac przy tym czas i dodatkowe pieniadze. Konsultanci sa "zieloni" w tej sprawie, nie wiedza o co chodzi. Jedynie co propounuja to aktywacje od reki przez nich- owszem, ta metoda dziala, ale juz mam dosyc wydzwaniania co miesiac po kilka razy i zglaszania sprawy. Skladalem rowniez reklamacje na ktore nie dostalem odpowiedzi do dnia dzisiejszego ( widze tylko, ze zgloszenie jest zamkniete). Jestem ciekawy czy ktos tez moze mial lub ma taki problem.
Pozdrawiam.