to jest odpowiedź na post:
Zgadzam się z przedmówcą. Nju mobile po prostu kradnie pieniądze. Mimo, że miałem środki na koncie, ale nie odpowiedziałem na smsa-a w ciągu trzech dni, przc winnych. epadł mi numer i pieniądze. Uważam, że użytkownik nie ma obowiązku codziennie kontrolować skrzynki odbiorczej tylko po to, aby sprawdzić, czy operator nie wyłączy mu telefonu. Jest to zwyczajne oszustwo. Dzwoniłem na infolinię, ale pan z Nju mobile nie widzi problemu, przecież to nie jego pieniądze i kłopot. Przestrzegam przed korzystaniem z usług tego operatora. Nazwa "konto po wieki" to czarny humor Nju mobile. Piotr
Kto Ci ukradł pieniądze? Nie doładowujesz numeru, nie odpowiadasz na dwa bezpłatne sms-y i masz pretensje do operatora? Czytałeś regulamin konta "po wieki" czy nie warto, bo i tak Ci się wszystko należy? Sorki, to w Twoim interesie jest, aby dbać o numer, a nie szukać winnych. Przejmij odpowiedzialność za własne życie. Jeżeli nie masz obowiązku sprawdzania skrzynki to operator nie ma obowiązku utrzymania takiego numeru. Ja przestrzegam przed nie czytaniem regulaminu na własną odpowiedzialność.