forumnju z rachunkiemofertanju z rachunkiem "nie więcej niz 29zł" a nju buzz

nju z rachunkiem "nie więcej niz 29zł" a nju buzz

nju z rachunkiem "nie więcej niz 29zł" a nju buzz (2017-06-30 09:30)

Dzień dobryOd ok. roku posiadam ofertę "nju buzz" (+dodatkowy numer), gdzie dodatkowo płatne są rozmowy stacjonarne. Obecna oferta "Wszystko-nie więcej niż 29zł" ma opcję bezpłatnych rozmów stacjonarnych. Czy można zmienic ofertę na tę drugą, bardziej korzystną. jesli tak to co wtedy z dodatkowych internetem za staż. Jak wygląda roaming w obu ofertach. Proszę o odpowiedź. 
Marek

nju z rachunkiem "nie więcej niz 29zł" a nju buzz (2017-06-30 10:16)

również jestem zainteresowany, czekam na odpowiedzi na pytania latanka

~mevil

nju z rachunkiem "nie więcej niz 29zł" a nju buzz (2017-06-30 13:29)

Ja już zmieniłem przez formularz kontaktowy. Net za staż zostaje. Brawo ja.

Roaming za neta w UE się zmienia z 1.96GB na 1.46GB.....

[edytowane przez jackbb o 13:32 w dniu 2017-06-30]

nju z rachunkiem "nie więcej niz 29zł" a nju buzz (2017-06-30 16:52)

@latanek
a propos stażu pisałem w innym poście:
http://www.njumobile.pl/obsluga/forum/id,167000001,title,zmiana-us-ugi-a-ilosc-gb-w-im-wiecej-tym-lepiej,watek

Pamiętajcie, że NOWA usługa wchodzi w życie od nowego okresu rozliczeniowego, więc jeśli ktoś ma okres od 1 dnia miesiąca i chce mieć nową usługę od jutra (1 lipca) to trzeba ją aktywować DZISIAJ, w przeciwnym razie następna, najbliższa aktywacja nastąpi dopiero 1 sierpnia.

@jackbb
roaming się nie zmienia, bo wg cennika roamingowego w przypadku usługi gdzie masz wliczony transfer danych i limit wynosi 29zł to w roamingu przysługuje "tylko" 1,46GB.
To, że w panelu www przy Wszystko komórkowe za 29zł po 15 czerwca pojawiło się 1,96GB to ja traktowałem jako błąd i zapewne od nowego okresu limit danych roamingowych zostałby odświeżony i skorygowany do zgodnego z cennikiem.

[edytowane przez nju_klient o 16:57 w dniu 2017-06-30]

nju z rachunkiem "nie więcej niz 29zł" a nju buzz (2017-07-02 21:14)

WitamOd kiedy są dostępne w Nju z rachunkiem te nowe usługi "wszystko <span >- nie więcej niż 29 zł" , itd.?
<span >Bo zauważyłem dopiero wczoraj. 
<span >Pozdrawiam.

nju z rachunkiem "nie więcej niz 29zł" a nju buzz (2017-07-02 23:38)

@stanley99
Od 29 czerwca 2017 ale po zleceniu aktywacji wchodzą one w życie dopiero od nowego okresu, więc jeśli Twój okres jest od 1 dnia to w praktyce najwcześniej będziesz miał nową usługę od 1 sierpnia.

nju z rachunkiem "nie więcej niz 29zł" a nju buzz (2017-07-03 07:36)

@nju_klient dzięki za info. O aktywacji możliwej dopiero  nowym okresie rozliczeniowym wiem. Będę musiał poczekać prawie m-c, zresztą teraz bym się i tak nie załapał (np. od 1.07), ponieważ mój okres rozpoczyna się od 24 (wiem: trochę dziwnie to zabrzmiało ;)
<font color="#185d68">
</font>
Swoją drogą nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie, ale Nju coś chyba cichcem i znienacka wprowadziło te nowe zmiany w usługach. Żadnych reklam, maili do klientów, itp. Chyba. że coś przeoczyłem. Gdybym nie zajrzał na to forum, w sumie przypadkiem, bo chciałem dopytać coś o roamingu, mógłbym żyć w nieświadomości jeszcze wiele okresów (rozliczeniowych ;)

nju z rachunkiem "nie więcej niz 29zł" a nju buzz (2017-07-03 22:25)

Nie pierwszy raz i nie ostatni, gdy Nju coś wprowadza i specjalnie tym się nie chwali. Standard ;)
No to nową usługę będziesz miał od 24 lipca, jeszcze tylko 3 tygodnie ;)

nju z rachunkiem "nie więcej niz 29zł" a nju buzz (2017-07-11 06:53)

to jest odpowiedź na post:

Nie pierwszy raz i nie ostatni, gdy Nju coś wprowadza i specjalnie tym się nie chwali. Standard ;)

Na pewno już wszyscy zauważyli - od paru dobrych dni w reklamach pojawia się na rowerku Pan Nju-niek razem z Njunieczką, po 19zł/na osobę. Są nawet na stronie głównej Njumobile ;) 

[edytowane przez stanley99 o 06:53 w dniu 2017-07-11]

nju z rachunkiem "nie więcej niz 29zł" a nju buzz (2017-07-11 13:10)

to jest odpowiedź na post:

Na pewno już wszyscy zauważyli - od paru dobrych dni w reklamach pojawia się na rowerku Pan Nju-niek razem z Njunieczką, po 19zł/na osobę. Są nawet na stronie głównej Njumobile ;) 

Tylko problem w tym, że tandem jest w Nju od dawna i jeśli ktoś nie zwraca uwagi na szczegóły to pomyśli, że to tylko nowa reklama tej samej oferty 29+9=38, czyli 19zł na głowę.
Na stronie www nie chwalą się, że od teraz w ofercie za 19 i 29zł STACJONARKI są GRATIS.
Po prostu wycofali regulaminy starych ofert i dotychczasowy klient może nie być świadomy, że jest coś nowego.
Wizualnie dla większości Kowalskich wygląda to jakby nic się nie zmieniło.
Może nie chcą się wyróżniać, bo de facto przez tą zmianę Nju dogoniło inne sieci, ponieważ ostatnio byli nieco w tyle, a teraz są w peletonie z resztą :)
Reklam nie oglądam, a tylko widziałem w locie, więc nawet nie wiem co tam konkretnie reklamują.

[edytowane przez nju_klient o 13:18 w dniu 2017-07-11]

odpowiedź

nju z rachunkiem " | nie więcej niz 29zł" ( a nju buzz)

wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

125 gości i 0 zalogowanych użytkowników