forumnju z rachunkiemofertaNumer dodatkowy przy przeniesieniu z innej sieci

Numer dodatkowy przy przeniesieniu z innej sieci

Numer dodatkowy przy przeniesieniu z innej sieci (2017-05-16 08:45)

Witam! Kończy mi się umowa z Play i mam do przeniesienia 4 numery. Chciałbym 2 numery z rachunkiem a 2 jako dodatkowe za 9PLN. Czy jest to mozliwe?

~piotrm

Numer dodatkowy przy przeniesieniu z innej sieci (2017-06-14 19:40)

Nie. Dodatkowy tylko jeden. Jeśli masz 4 numery możesz robić to na dwie umowy.

~archi3

Numer dodatkowy przy przeniesieniu z innej sieci (2017-06-15 10:23)

Ale można mieć dwie umowy na jedną osobę? Cz w takim przypadku mogą być dwie umowy na jednym rachunku?

~etm

Numer dodatkowy przy przeniesieniu z innej sieci (2017-06-15 11:12)

@~archi3
nie mieszaj, bo ~piotrm pyta o to co jest akurat w Nju dostępne, czyli o dwa zestawy tandemowe.
Każdy tandem działa niezależnie, więc dla każdego tandemu można wybrać odpowiednią dla nich ofertę.

@~etm
Jedna osoba może mieć kilkanaście umów, czyli kilkanaście numerów.
Każdy numer wymaga osobnej umowy, czyli mając tandem potrzebujesz 2 umów: jedną na numer główny, a drugą na numer dodatkowy.
Jak już wyżej napisałem nic nie stoi na przeszkodzie, abyś miał np. dwa zestawy tandemowe, za które będziesz płacił osobno i będziesz otrzymywał łącznie 2 faktury za 4 numery.
Nie ma możliwości, abyś za dwa tandemy (4 numery) otrzymywał tylko jedną fakturę.

Numer dodatkowy przy przeniesieniu z innej sieci (2017-06-17 15:06)

Dzień dobry,

czy jest możliwość dodania nr dodatkowego, który należy do mojej żony? To, znaczy nr główny, który mam w nju mobile jest zarejestrowany na mnie, a nr dodatkowy, jest zarejestrowany na żonę.
Proszę o informację.

~karo89

Numer dodatkowy przy przeniesieniu z innej sieci (2017-06-17 18:29)

@~karo89
Oba numery muszą być zarejestrowane na jedną osobę, czyli jeśli chcesz dołączyć numer żony do swojego głównego to najpierw zrób cesję z żony na siebie, a potem zleć przeniesienie numeru do Nju jako Nju Dodatkowy.

odpowiedź

Numer dodatkowy przy przeniesieniu z innej sieci | nju_klient (15.06.2017, 11:12)

@~archi3
nie mieszaj, bo ~piotrm pyta o to co jest akurat w Nju dostępne, czyli o dwa zestawy tandemowe.
Każdy tandem działa niezależnie, więc dla każdego tandemu można wybrać odpowiednią dla nich ofertę.

@~etm
Jedna osoba może mieć kilkanaście umów, czyli kilkanaście numerów.
Każdy numer wymaga osobnej umowy, czyli mając tandem potrzebujesz 2 umów: jedną na numer główny, a drugą na numer dodatkowy.
Jak już wyżej napisałem nic nie stoi na przeszkodzie, abyś miał np. dwa zestawy tandemowe, za które będziesz płacił osobno i będziesz otrzymywał łącznie 2 faktury za 4 numery.
Nie ma możliwości, abyś za dwa tandemy (4 numery) otrzymywał tylko jedną fakturę.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

100 gości i 0 zalogowanych użytkowników