forumstrona www, moje kontomoje kontoŚrodki ważne bezterminowo - bezczelne kłamstwo

Środki ważne bezterminowo - bezczelne kłamstwo

Środki ważne bezterminowo - bezczelne kłamstwo (2016-12-11 16:17)

"Środki ważne bezterminowo" - taki tekst się wyświetla na koncie. Ale to jest kompletne kłamstwo, bo dzisiaj dzwoniąc na infolinię okazało się, że po upływie połowy roku znikają. I też zauważyłem, że znikły na moim koncie. Czy to celowe wprowadzanie w błąd? Chyba tylko nju (i inne Orange) tak postępują. Całe szczęście, że są inni operatorzy

Środki ważne bezterminowo - bezczelne kłamstwo (2016-12-27 15:48)

kłamliwe złodziejskie szuje nju, moje konto ważne "po wieki" jest już nie ważne

~barbakan

Środki ważne bezterminowo - bezczelne kłamstwo (2016-12-28 13:20)

a czytaliście regulamin usługi "po wieki" i pytaliście o wyjaśnienia swoich wątpliwości?
Jeśli nie to teraz pretensje miejcie do siebie samych i wierzcie dalej bezgranicznie w reklamy.
Korzystać z usług bez znajomości zasad ich działania to proszenie się o kłopoty ale jak mawia stare przysłowie jak sobie pościelesz to tak się wyśpisz albo kto pyta nie błądzi ;)

Jak ktoś szuka sieci do trzymania karty SIM w szufladzie lub użytku raz na ruski rok to na rynku są lepsze oferty.

Środki ważne bezterminowo - bezczelne kłamstwo (2017-01-11 13:15)

a możesz podać , jakieś przykłady ?
mi włąsnie nju ukradło środki z karty
a potrzebuje kartę własnie "raz na rok"

Środki ważne bezterminowo - bezczelne kłamstwo (2017-01-11 15:51)

Na przykład Virgin. Konto masz ważne rok a dodatkowo możesz włączyć #freemium.

Środki ważne bezterminowo - bezczelne kłamstwo (2017-01-19 08:38)

Mam to samo, najpierw chcięli mi konto usunąć i cudem się z tego uratowałem a teraz po doładowaniu 5 zł mija miesiąc - znika kasa i konto nieważne, co to ma być? Kłamliwe szuje!

Środki ważne bezterminowo - bezczelne kłamstwo (2017-01-21 15:31)

@termit
zamiast pisać na forum to pisz reklamację, a jak to nie pomoże to skargę do UKE.
Sam musisz załatwić swoje sprawy wykorzystując dostępne metody.

odpowiedź

Środki ważne bezterminowo - bezczelne kłamstwo | termit (19.01.2017, 08:38)

Mam to samo, najpierw chcięli mi konto usunąć i cudem się z tego uratowałem a teraz po doładowaniu 5 zł mija miesiąc - znika kasa i konto nieważne, co to ma być? Kłamliwe szuje!
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

75 gości i 0 zalogowanych użytkowników