forumnju z rachunkiemofertaPrzeniesienie numeru od innego operatora, trzeba osobiście wysyłać dokument?

Przeniesienie numeru od innego operatora, trzeba osobiście wysyłać dokument?

Przeniesienie numeru od innego operatora, trzeba osobiście wysyłać dokument? (2013-10-27 14:30)

Witajcie, przenosze numer od innego operatora. Nju przysłało mi umowe, wszystko podpisałem i kurier odesłał dokumenty, tylko czy osobiście muszę wysyłać jakieś dokumenty do dotychczasowego operatora, czy nju zrobi to za mnie? Spośród dokumentów które przysłało mi nju i któe zostały u mnie, mam takie, które mogłyby sugerować że muszę osobiście wysłać do nich te dokumenty z podpisem. Jak to jest? Pozdrawiam.

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

~piot90

Przeniesienie numeru od innego operatora, trzeba osobiście wysyłać dokument? (2013-11-02 16:30)

Nie ... nic nie robisz czekasz z tydzień max dwa na smsa z informacją że sprawa została załatwiona pozytywnie i zgodnie z datą jaką wybrałeś nr zostanie przeniesiony. Chyba ze stary nr nie był rejestrowany to w smsie dostaniesz info ze nie zgodne dane nr który masz do przeniesienia i musisz osobiście udać sie zarejestrować go u poprzedniego operatora a potem poinformować nju np mailowanie lub dzwoniąc do nich. 

Podpisałeś upoważnienie u kuriera ze w sprawie przeniesienia to nju wszystkie papiery zrobi lub załatwi ... "UPOWAŻNIENIE MAJĄ"

Jak nr jest zarejestrowany już nic nie robisz tylko czekasz.

~krypii

Przeniesienie numeru od innego operatora, trzeba osobiście wysyłać dokument? (2013-11-02 17:40)

nie musisz nic wysyłać

~pawulon

Przeniesienie numeru od innego operatora, trzeba osobiście wysyłać dokument? (2013-12-04 09:43)

Nie musisz nic sam wysyłać, możesz poprosić mamę albo tatę żeby to zrobili za ciebie.

~super_fachowiec

odpowiedź

Przeniesienie numeru od innego operatora, trzeba osobiście wysyłać dokument? | ~krypii (02.11.2013, 16:30)

Nie ... nic nie robisz czekasz z tydzień max dwa na smsa z informacją że sprawa została załatwiona pozytywnie i zgodnie z datą jaką wybrałeś nr zostanie przeniesiony. Chyba ze stary nr nie był rejestrowany to w smsie dostaniesz info ze nie zgodne dane nr który masz do przeniesienia i musisz osobiście udać sie zarejestrować go u poprzedniego operatora a potem poinformować nju np mailowanie lub dzwoniąc do nich. 

Podpisałeś upoważnienie u kuriera ze w sprawie przeniesienia to nju wszystkie papiery zrobi lub załatwi ... "UPOWAŻNIENIE MAJĄ"

Jak nr jest zarejestrowany już nic nie robisz tylko czekasz.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

134 gości i 0 zalogowanych użytkowników