forumnju z rachunkiemofertaPrzeniesienie numeru od innego operatora, trzeba osobiście wysyłać dokument?

Przeniesienie numeru od innego operatora, trzeba osobiście wysyłać dokument?

Przeniesienie numeru od innego operatora, trzeba osobiście wysyłać dokument? (2013-10-27 14:30)

Witajcie, przenosze numer od innego operatora. Nju przysłało mi umowe, wszystko podpisałem i kurier odesłał dokumenty, tylko czy osobiście muszę wysyłać jakieś dokumenty do dotychczasowego operatora, czy nju zrobi to za mnie? Spośród dokumentów które przysłało mi nju i któe zostały u mnie, mam takie, które mogłyby sugerować że muszę osobiście wysłać do nich te dokumenty z podpisem. Jak to jest? Pozdrawiam.

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

~piot90

Przeniesienie numeru od innego operatora, trzeba osobiście wysyłać dokument? (2013-11-02 16:30)

Nie ... nic nie robisz czekasz z tydzień max dwa na smsa z informacją że sprawa została załatwiona pozytywnie i zgodnie z datą jaką wybrałeś nr zostanie przeniesiony. Chyba ze stary nr nie był rejestrowany to w smsie dostaniesz info ze nie zgodne dane nr który masz do przeniesienia i musisz osobiście udać sie zarejestrować go u poprzedniego operatora a potem poinformować nju np mailowanie lub dzwoniąc do nich. 

Podpisałeś upoważnienie u kuriera ze w sprawie przeniesienia to nju wszystkie papiery zrobi lub załatwi ... "UPOWAŻNIENIE MAJĄ"

Jak nr jest zarejestrowany już nic nie robisz tylko czekasz.

~krypii

Przeniesienie numeru od innego operatora, trzeba osobiście wysyłać dokument? (2013-11-02 17:40)

nie musisz nic wysyłać

~pawulon

Przeniesienie numeru od innego operatora, trzeba osobiście wysyłać dokument? (2013-12-04 09:43)

Nie musisz nic sam wysyłać, możesz poprosić mamę albo tatę żeby to zrobili za ciebie.

~super_fachowiec

odpowiedź

Przeniesienie numeru od innego operatora, trzeba osobiście wysyłać dokument? | ~piot90 (27.10.2013, 14:30)

Witajcie, przenosze numer od innego operatora. Nju przysłało mi umowe, wszystko podpisałem i kurier odesłał dokumenty, tylko czy osobiście muszę wysyłać jakieś dokumenty do dotychczasowego operatora, czy nju zrobi to za mnie? Spośród dokumentów które przysłało mi nju i któe zostały u mnie, mam takie, które mogłyby sugerować że muszę osobiście wysłać do nich te dokumenty z podpisem. Jak to jest? Pozdrawiam.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

149 gości i 0 zalogowanych użytkowników