forumnju z rachunkiemusługidodatkowy internet

dodatkowy internet

dodatkowy internet (2016-10-13 13:30)

ma nr z rachunkiem za 19 zł (dla dziecka), chciałam kupić ten wiekszy "abonament" jednak pani przez tel mówiła, że lepiej zostac na tych 19 i dokupić ten dodatkowy pakiet internetu, tylko sęk w tym, że nie widze nigdzie nr zeby włączyć ten dodatkowy internet, help jak to zrobic , dzieki za odp

~oliwka

dodatkowy internet (2016-10-13 13:37)

Proszę wejsci na "MOJA OFERTA" . No dole będą "polecane usługi" . Tam powinno być "pakiet internet cykl"

dodatkowy internet (2016-10-14 01:41)

@~oliwka
Jeśli chodzi o zwykły pakiet dodatkowego netu to w zakładce MOJE KONTO - USŁUGI jest miejsce do włączania dodatkowych usług w tym dodatkowych pakietów.

Tylko, że 350MB to koszt 5zł, więc IMO mało atrakcyjne.
W przypadku usługi Rozmowy i internet to za 19zł masz połączenia na komórki + 1GB + np. pakiet 350MB za 5zł i masz razem 24zł.

Za to w usłudze Wszystko komórkowe za 29zł, czyli za dodatkowe 5zł (24+5=29) masz połączenia na komórki + SMS/MMS + 10GB, więc jeśli potrzeba więcej netu to lepiej wybrać ofertę Wszystko komórkowe za 29zł.

odpowiedź

dodatkowy internet | nju_klient (14.10.2016, 01:41)

@~oliwka
Jeśli chodzi o zwykły pakiet dodatkowego netu to w zakładce MOJE KONTO - USŁUGI jest miejsce do włączania dodatkowych usług w tym dodatkowych pakietów.

Tylko, że 350MB to koszt 5zł, więc IMO mało atrakcyjne.
W przypadku usługi Rozmowy i internet to za 19zł masz połączenia na komórki + 1GB + np. pakiet 350MB za 5zł i masz razem 24zł.

Za to w usłudze Wszystko komórkowe za 29zł, czyli za dodatkowe 5zł (24+5=29) masz połączenia na komórki + SMS/MMS + 10GB, więc jeśli potrzeba więcej netu to lepiej wybrać ofertę Wszystko komórkowe za 29zł.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

67 gości i 0 zalogowanych użytkowników