forumnju z rachunkiemofertarachunek ponad 600 zł

rachunek ponad 600 zł

rachunek ponad 600 zł (2016-09-03 13:11)

witam,

Jestem nowym klientem njumobile w trakcie przenoszenia numeru z play, jednak zostałem bardzo negatywnie zaskoczony gdy otrzymałem fakturę do zapłaty na bagatela 609,90 zł, podczas zawierania umowy przez telefon zagwarantowano mi że mój rachunek nie wyniesie więcej niż 29zł za wszystko komórkowe + 10GB do końca września (promocja), jednak pod koniec sierpnia został odcięty od internetu oraz dostałem fakturę na 609,90zł za wykorzystanie 7.37GB, więc mam pytanie o co tutaj chodzi? czy komuś zdarzyło się takie coś? Z góry dziękuję i pozdrawiam

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

rachunek ponad 600 zł (2016-09-03 16:15)

Jesli jesteś nowym klientem i wlasnie przenosisz swoj nr do NJU to masz tzw plan tymczasowy, /poczytaj/ Czyli jeszcze nie jestes w pelni w sieci NJU i nie mozesz wlaczyc zadnej z uslug obnizajacych koszty uzytkowania np wspomnianej za 29 zl. Dlatego masz liczone min,sms , normalnie. Musisz otrzymac nowa karte sim i potwierdzenie przeniesienia. Umowa w NJU nie jest zawierana telefonicznie, nigdy. Kurier przywozi umowe do podpisania i zabiera podpisana. Trzeba troche czytac i sie zorientowac nim sie w cos wchodzi zeby pozniej nie miec podobnej sytuacji. Oczywiscie kazdy popelnia bledy, Ja raczej uwazam, ze tu NJU nie zawinilo ale moge sie mylic bo dokladnie nie znam Twojej sytuacji do konca. Pisz lub lepiej zadzwon i wyjasniaj bo kwota jest imponujaca przyznac trzeba.

odpowiedź

rachunek ponad 600 zł | kuba85 (03.09.2016, 13:11)

witam,

Jestem nowym klientem njumobile w trakcie przenoszenia numeru z play, jednak zostałem bardzo negatywnie zaskoczony gdy otrzymałem fakturę do zapłaty na bagatela 609,90 zł, podczas zawierania umowy przez telefon zagwarantowano mi że mój rachunek nie wyniesie więcej niż 29zł za wszystko komórkowe + 10GB do końca września (promocja), jednak pod koniec sierpnia został odcięty od internetu oraz dostałem fakturę na 609,90zł za wykorzystanie 7.37GB, więc mam pytanie o co tutaj chodzi? czy komuś zdarzyło się takie coś? Z góry dziękuję i pozdrawiam
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

88 gości i 0 zalogowanych użytkowników