to jest odpowiedź na post:
Abonament 29pln | tytus (11.08.2016, 17:09)
Witam,
Mam abonament za 29pln, tzn: nielimitowane rozmowy komórkowe, sms/mms i internet 13GB. Gdy wchodzę to wychodzi mi, że nie mam sms/mms w pakiecie bo wysłałem 1szt. mms-a i jakieś 0.18gr się pojawiło na niebiesko. Tutaj link do screena: http://wstaw.org/m/2016/08/11/Moje_konto.JPG
Po pierwsze coś jest nie tak z wyświetlanymi danymi, bo w usłudze "Wszystko komórkowe" za 29zł jest paczka 10GB, natomiast 13GB jest w usłudze "Jeden na wszystko" za 39zł.
Pewnie od nowego okresu będziesz miał widoczne 10GB, a tymczasem to błąd ale na Twoją korzyść - ja też tak miałem w pierwszym niepełnym okresie.
Jednak pamiętaj, że większa paczka danych to promocja trwająca do końca września, chyba, że przedłużą jak to miało miejsce wcześniej.
W Nju z rachunkiem płacisz zgodnie z cennikiem ale nie więcej niż kwota X, zgodna z aktywną na Twoim koncie usługą obniżającą koszty.
Czyli jeśli masz usługę "Wszystko komórkowe" za 29zł to płacisz za wszystkie połączenia na komórki, SMS/MMS i internet zgodnie z cennikiem, a dopiero po nabiciu łącznie 29zł kolejne połączenia będą gratis.