forumnju z rachunkiemofertaUmowa i podanie nr telefonu

Umowa i podanie nr telefonu

Umowa i podanie nr telefonu (2016-01-28 20:19)

Formularz umowy nju mobile z rachunkiem wymaga podania numeru telefonu. Niestety mój stary telefon nie działa. Czy mogę podać numer, na który nie można się dodzwonić, a wymagany kontakt nawiązywać jedynie przez e-mail?

~seicel

Umowa i podanie nr telefonu (2016-01-28 21:11)

Podczas doładowania prepaid doładowalem telefon, nie obecnie używany a ten który posiadałem wcześniej i został mi skradziony. Na chwile obecna telefon skradziony jest wyłączony. Czy jes możliwość cofnięcia blednie wysłanego doładowania?

~blizniak72

Umowa i podanie nr telefonu (2016-01-29 01:09)

to jest odpowiedź na post:

Umowa i podanie nr telefonu | ~seicel (28.01.2016, 20:19)
Formularz umowy nju mobile z rachunkiem wymaga podania numeru telefonu. Niestety mój stary telefon nie działa. Czy mogę podać numer, na który nie można się dodzwonić, a wymagany kontakt nawiązywać jedynie przez e-mail?

Jeśli składasz zamówienie przez www to na podany numer będzie dzwonił kurier, w przypadku podania nie istniejącego numeru to możesz mieć problem z odbiorem przesyłki i dogadaniem się z kurierem.

P.S. Zawsze możesz kupić starter za 5zł w kiosku i wykorzystać ten numer na czas realizacji zamówienia, a potem wyrzucić go do kosza jeśli jest Ci zbędny.

Umowa i podanie nr telefonu (2016-01-29 01:11)

to jest odpowiedź na post:

Umowa i podanie nr telefonu | ~blizniak72 (28.01.2016, 21:11)
Podczas doładowania prepaid doładowalem telefon, nie obecnie używany a ten który posiadałem wcześniej i został mi skradziony. Na chwile obecna telefon skradziony jest wyłączony. Czy jes możliwość cofnięcia blednie wysłanego doładowania?

Skontaktuj się z BOK Nju i tam dopytaj, choć osobiście sądzę, że szanse na odzyskanie kasy są niewielkie ale kto pyta nie błądzi.

odpowiedź

Umowa i podanie nr telefonu | ~blizniak72 (28.01.2016, 21:11)

wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

89 gości i 0 zalogowanych użytkowników