forumnju z rachunkiemofertaPrzeniesienie numeru duży problem dla nju mobile

Przeniesienie numeru duży problem dla nju mobile

Przeniesienie numeru duży problem dla nju mobile (2013-10-02 11:23)

Witam,
Przeniosłem swój numer z PLAY na kartę, do nju mobile na abonament. Na początku wszystko ok, przyszła karta SIM, w wyznaczonej dacie przeniesienia numeru zniknął mi zasięg PLAY, wkładam kartę SIM z nju mobile no i pierwszy zonk dalej jest nju tymczasowy, a nie ten z PLAY na którym mi zależało. Ok, czekam jeden dzień. Na następny dzień z innego telefonu dzwonie pod swój numer i tu największe zdziwienie, odbiera go ktoś inny!!! Nju coś namieszało i ja mam czyjś numer a ktoś ma mój, normalnie cyrk na kółkach. Złożona reklamacja mówią, że do 14 dni. I tyle czasu nie mam swojego numeru, a ja przecież prowadzę działalność gospodarczą i mam lekko ponad 30 telefonów dziennie. Dlatego odradzam wszystkim NJU z racji tego typu problemów.

odpowiedź została zgłoszona do moderacji

~wkurzony

Przeniesienie numeru duży problem dla nju mobile (2013-10-02 13:26)

Witam ponownie Jak się okazuję sprawa jest jeszcze bardziej złożona, do rzeczy: ja mam numer jakiejś Pani, a ta Pani nie ma mojego tylko jeszcze kogoś innego... Nie wiem jak długi jest ten łańcuszek. Nju czekam na odpowiedź.

~wkurzony

Przeniesienie numeru duży problem dla nju mobile (2013-10-03 20:00)

Ale jaja... Po tym co napisałeś, zastanawiam się, czy podpisać umowę o przeniesieniu jak przyjedzie do mnie kurier. Daj znać jak sprawa się rozwinie.

Pozdrawiam

~kuba

Przeniesienie numeru duży problem dla nju mobile (2013-10-04 21:53)

To ofertę NJU można wykorzystywać do prowadzenia działalności gospodarczej?

Przeniesienie numeru duży problem dla nju mobile (2013-10-05 15:09)

A mi wszystko śmiga. Precz z oszustami z t-mobile. 

Przeniesienie numeru duży problem dla nju mobile (2013-10-05 17:07)

Pozazdrościć, mam ten problem co " wkurzony" ciekawe kiedy nju to rozwiąże????

~kris

Przeniesienie numeru duży problem dla nju mobile (2013-10-06 12:09)

Cześć

A ja "przeniosłem" numer z Orange na kartę. O godz. 18:00 był kurier z umową, a o 20:00 już byłem w NJU. Takiej sprawności to ja jeszcze nie widziałem. I na razie wszystko śmiga jak trzeba. Coś tam trochę namieszali z okresem rozliczeniowym. Ale może sprawa się wyjaśni. Jestem skłonny do polecenia NJU.

Przeniesienie numeru duży problem dla nju mobile (2013-10-07 17:47)

Witam, dzisiaj otrzymałem kartę ponoć już z poprawnym numerem, nie mogę tego potwierdzić bo jeszcze jest nieaktywna! Dzwoniłem z innego numeru do nich na infolinie i mają to załatwić. Do tej pory nadal nie mogę korzystać z telefonu. A co do postu imba i prowadzeniu działalności gospodarczej to chodzi o to, że na mój numer dzwonią klienci itp, a przez problem z przeniesieniem nie ma ze mną kontaktu już tyle czasu.

~wkurzony

Przeniesienie numeru duży problem dla nju mobile (2013-10-07 18:07)

Mam ten sam problem co wkurzony, dostałem nową kartę i trzeba ja aktywować na nr 690610610 a tam powiedzieli że trzeba czekać jeszcze 2 dni 

~bartek

Przeniesienie numeru duży problem dla nju mobile (2013-10-07 18:15)

Mam ten sam problem, dostałem już nową kartę SIM, ale nie można jej aktywować trzeba dzwonić na 690610610 a tam inf że to może potrwać jeszcze 2 dni, porażka

~bartek

odpowiedź

Przeniesienie numeru duży problem dla nju mobile | pozner (06.10.2013, 12:09)

Cześć

A ja "przeniosłem" numer z Orange na kartę. O godz. 18:00 był kurier z umową, a o 20:00 już byłem w NJU. Takiej sprawności to ja jeszcze nie widziałem. I na razie wszystko śmiga jak trzeba. Coś tam trochę namieszali z okresem rozliczeniowym. Ale może sprawa się wyjaśni. Jestem skłonny do polecenia NJU.
wybierz obrazek niepasujący do reszty

Aby nie podawać nicka przy każdym komentarzu zaloguj się.

aktualnie na forum znajduje się:

162 gości i 0 zalogowanych użytkowników